Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ : Η αυτοκριτική και η υπόσχεση του Βαρέλα

ΠΑΟΚ : Η αυτοκριτική και η υπόσχεση του Βαρέλα

Ο Αφρικανός σέντερ μπακ Φερνάντο Βαρέλα έκανε έναν μίνι απολογισμό για το πρώτο κομμάτι της φετινής σεζόν και τόνισε ότι θα επιστρέψει σύντομα στα επίπεδο των περσινών εμφανίσεων του

Ο Φερνάντο Βαρέλα στάθηκε άτυχος στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο για την 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1, καθώς τραυματίστηκε και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει υποστεί μικρή ρήξη στον ινώδη δακτύλιο του μεσοσπονδύλιου δίσκου Ο3-Ο4.

Το πρόβλημα στη μέση που αντιμετωπίζει ο Αφρικανός σέντερ μπακ θα τον κρατήσει για λίγο καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης, χωρίς, όμως, ακόμα να έχει αποσαφηνιστεί το ακριβές διάστημα της απουσίας του.

Ο ίδιος, πάντως, σε ανάρτησή του στα social media τόνισε ότι θα γυρίσει πιο δυνατός και έκανε την αυτοκριτική του για την εκκίνησή του στη φετινή σεζόν.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Για έναν ποδοσφαιριστή είναι η πιο δύσκολη στιγμή, αλλά έρχεται μια καλή περίοδος που δεν υπάρχουν αγώνες και υπάρχει χρόνο για την ανάρρωση, για να σκεφτώ τις εμφανίσεις μου και να επιστρέψω καλύτερος. Θέλω να βρεθώ στα περσινά επίπεδα των εμφανίσεων μου, γιατί γνωρίζω ότι δεν ήμουν αρκετά καλός στο ξεκίνημα αυτής της σεζόν».

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024