Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Εθνική : Τι δοκίμασε ο Φαν’τ Σιπ ενόψει Φινλανδίας

Εθνική : Τι δοκίμασε ο Φαν’τ Σιπ ενόψει Φινλανδίας

Το ματς κόντρα στην Φινλανδία (5/9 εκτός) είναι το πρώτο για τον Ολλανδό ομοσπονδιακό τεχνικό - Τι δοκίμασε ο Φαν’τ Σιπ σε πρόσωπα, διατάξεις και τακτικές στην προπόνηση της Τρίτης (3/9)

Η Ελλάδα συμμετέχει στα προκριματικά του Euro 2020. Λίγο πριν του δρόμου τα μισά, σε έναν όμιλο με Ιταλία, Φινλανδία, Αρμενία, Βοσνία και Λιχτενστάιν, η Γαλανόλευκη βρίσκεται ήδη με την πλάτη στον τοίχο.

Έχει φτάσει να αναζητά μόνο τη νίκη εκτός έδρας κόντρα στην Φινλανδία (5/9) στο πλαίσιο της 5η αγωνιστικής του 10ου Ομίλου, απλά και μόνο για να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της δεύτερης θέσης που οδηγεί στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Αυτός ο εξαιρετικά κρίσιμος αγώνας θα είναι και ο πρώτος στην καριέρα του Φαν’τ Σιπ, ως Ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής. Ο Ολλανδός προπονητής προσπαθεί να περάσει τα «θέλω» του στις λίγες ημέρες που έχει στη διάθεσή του τους διεθνείς, προκειμένου να παρουσιάσει η ομάδα μια καλύτερη εικόνα και να πάρει νίκη έστω και με… μισό γκολ.

Στην προπόνηση της Τρίτης (3/9), ο Φαν’τ Σιπ χώρισε τους διεθνείς σε ομάδες των τεσσάρων δίνοντας έμφαση στην κυκλοφορίας της μπάλας και πάσες με τη μία. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και αγωνίστηκαν σε προπονητικό διπλό.

Η μία ομάδα είχε κάτω από τα δοκάρια τον Πασχαλάκη και τετράδα στην άμυνα τους Μπακάκη, Μανωλά, Σιόβα, Σταφυλίδη, ενώ στα αμυντικά χαφ υπήρχαν οι Ζέκα και Μπουχαλάκης. Σέντερ φορ ήταν ο φορμαρισμένος Κουλούρης, στα πλάγια οι Μασούρας και Κολοβός ενώ πίσω του κινούνταν ο Πέλκας.

Η άλλη ομάδα είχε στο Νο.1 τον Βλαχοδήμο και τετράδα στην άμυνα τους Τοροσίδη, Παπασταθόπουλο, Κουρμπέλη και Γιαννούλη, ενώ σαν κεντρικά χαφ αγωνίστηκαν οι Σιώπης και Σάμαρης. Στα άκρα πήραν θέση οι Φετφατζίδης και Λημνιός, ενώ οι Παυλίδης και Βρουσάι εναλλάσσονταν στην κορυφή της επίθεσης. Για ένα διάστημα οι δύο ομάδες είχαν το ίδιο σύστημα (4-2-3-1), ενώ στη διάρκεια του προπονητικού διπλού η διάταξη της δεύτερης ομάδας άλλαξε σε 4-4-2 και τους Βρουσάι-Παυλίδη δίδυμο στην επίθεση.

Ο Φαν’τ Σιπ έδινε βάρος στην σωστή κυκλοφορία της μπάλας, ζητώντας συνεχώς από τους διεθνείς περισσότερη ένταση στις ενέργειές τους και απόλυτη προσήλωση στην αναμέτρηση κόντρα στους Φινλανδούς.

Sports in

Το Σαν Μαρίνο… τρολάρει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Παίξτε εναντίον μας, σας παρακαλώ» (pic)

Γέλιο προκαλεί πλέον η κατάσταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την οποία… γλέντησε και το Σαν Μαρίνο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024