Αλλαγή στα μαλλιά της έκανε μετά το τέλος των καλοκαιρινών διακοπών η Έλενα Παπαρίζου και το νέο της hairlook της έδωσε έναν αέρα ανανέωσης.
Η εντυπωσιακή performer αφέθηκε στα έμπειρα χέρια του προσωπικού κομμωτή της, ο οποίος τη έβαψε τα μαλλιά σε μια εκπληκτική καστανή σκούρα απόχρωση.
Μάλιστα, αφαιρείσαι τα extensions και έκοψε αρκετά το μήκος τους.
Η ίδια παρουσίασε στους διαδικτυακούς της φίλους την αλλαγή που έκανε, δημοσιεύοντας μια selfie και σχολιάζοντας στη λεζάντα που την συνόδευε: «New hair, I don’t care».
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.