Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χαμός σε γάμο στις Σέρρες: Ιδιοκτήτης πολυχώρου επιτέθηκε σε εφοριακούς

Χαμός σε γάμο στις Σέρρες: Ιδιοκτήτης πολυχώρου επιτέθηκε σε εφοριακούς

Δεν έχουν τέλος οι επιθέσεις σε εφοριακούς κατά την διάρκεια ελέγχων, ακόμη και στις πιο ευχάριστες περιστάσεις, όπως είναι ένας γάμος.

Δεν έχουν τέλος οι επιθέσεις σε εφοριακούς κατά την διάρκεια ελέγχων, ακόμη και στις πιο ευχάριστες περιστάσεις, όπως είναι ένας γάμος.

Το τελευταίο επεισόδιο διαδραματίστηκε στις Σέρρες και συγκεκριμένα όταν ήταν σε εξέλιξη γαμήλιο γλέντι.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχου εφοριακών σε πολυχώρο εκδηλώσεων στην Κερκίνη Σερρών το περασμένο Σάββατο, οι δύο υπάλληλοι δέχθηκαν επίθεση με αποτέλεσμα ένας εκ των δύο να καταλήξει στο νοσοκομείο.

Οι εφοριακοί δεν αντιλήφθηκαν πως βρίσκονταν σε γάμο

Οπως ενημερώνει ο γραμματέας του Συλλόγου Εφοριακών Σερρών, Δημήτρης Σαϊτανούδης οι δύο εφοριακοί δεν αντιλήφθηκαν ότι ήταν σε εξέλιξη γαμήλιο γλέντι στον πολυχώρο.

«Κινήθηκαν διακριτικά προς την κουζίνα, ενημέρωσαν τον ιδιοκτήτη για την ταυτότητά τους και για τον έλεγχο. Εκείνος εξοργίστηκε, άρπαξε το μικρόφωνο και ενημέρωσε τους θαμώνες ότι ήρθε η εφορία και πως το κατάστημα θα σταματήσει το σερβίρισμα μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος. Βρίζοντας ήρθε πίσω στην κουζίνα. Τον ακολούθησαν 40 με 50 θαμώνες οι οποίοι άρχισαν να προπηλακίζουν τους εφοριακούς με την παρότρυνση του ιδιοκτήτη» αναφέρει μιλώντας στον Ελεύθερο Τύπο.

Ο ίδιος υποστηρίζει επίσης πως, ο ένας από τους δύο εφοριακούς διακομίστηκε στο νοσοκομείο Σερρών με διάσειση και μώλωπες προσθέτοντας ότι «έχει και φωτογραφίες με το σκισμένο πουκάμισο και το κουρελιασμένο παντελόνι».

Τι υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης

Από την άλλη πλευρά ο ιδιοκτήτης του πολυχώρου ισχυρίζεται ότι δεν υπήρξε ζήτημα άρνησης ελέγχου και ότι ο πατέρας του γαμπρό ζήτησε από τους εφοριακούς να αποχωρήσουν για να μην χαλάσει το γλέντι. Αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του ιδιοκτήτη με τις κατηγορίες της αντίστασης και της παράνομης κατακράτησης.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024