Δεν θα πιστέψετε με τι ασχολείται η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ
Λέτε να αλλάξει καριέρα;
Η νέα χολιγουντιανή είσοδος στον κλάδο του κρασιού είναι η ηθοποιός Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η οποία ξεκινάει την οινοποίηση του Invivo x SJP sauvignon blanc εντός του μήνα.
https://www.instagram.com/p/B0jnoadh594/
Προηγήθηκε η τηλεπερσόνα Μπεθένι Φράνκελ με το Skinnygirl και το Chateau Miraval από τον Μπραντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί (των οποίων το ροζέ είναι ηλικίας μεγαλύτερης από διάρκεια του γάμου τους). Το Casa Dumetz του ηθοποιού Εμίλιο Εσταβέζ που έρχεται να συμπληρώσει το φρουτώδες tiger blood του αδελφού του Τσάρλι Σιν.
https://www.instagram.com/p/B1uUTtwpH38/
https://www.instagram.com/p/B1cSpB7JREf/
Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, υπάρχει ακόμα η γραμμή παραγωγής κρασιού του παίκτη του χόκεϊ επί πάγου, Γουέιν Γκρέτσκι, η οποία περιλαμβάνει το παγωμένο κρασί, αλλά και του εστιάτορα Γκάι Φίρι με τα εκλεπτυσμένη σειρά κρασιών Hunt και Ryde (που φέρουν τα ονόματα των παιδιών του).
https://www.instagram.com/p/B0irHgTBfWc/
- MAD VMA 2026: Απόψε αποκλειστικά στο MEGA
- Ο Κλοπ θέλει να επιστρέψει στους πάγκους και να αναλάβει τη Γερμανία
- Στρακόσια και Ρότα «παίζουν μπάλα» στη Μύκονο
- ΕΛΑΣ: Ηθικός αυτουργός της κατάπτωσης των θεσμών, ο Μητσοτάκης – Εθνική ανάγκη η ηθική επανάσταση
- Πρόγραμμα του NATO δοκιμάζει ένα χόρτο για τον καθαρισμό των μολυσμένων εδαφών στην Ουκρανία
- ΑΕΚ: Ο Πήλιος συμφώνησε και υπογράφει νέο συμβόλαιο
- Σεισμός στα Κύθηρα: 4,4 Ρίχτερ – Πού ήταν το επίκεντρο
- Νότια Αφρική: Μαζικές αντιμεταναστευτικές διαδηλώσεις και φόβοι για νέο κύμα ξενοφοβικής βίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 01.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/yong-chuan-tan-FPm5MGSqD3w-unsplash-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442