Στο ιταλικό πρωτάθλημα και την Σασουόλο θα συνεχίσει την καριέρα του ο μέχρι πρότινος άσος του Αστέρα Τρίπολης Γιώργος Κυριακόπουλος.
Όπως ανακοινώθηκε κι επίσημα στο site της Serie A ο Έλληνας άσος που αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια και ως αριστερός μπακ και ως αριστερός χαφ/εξτρέμ ανήκει πλέον στην οικογένεια της ιταλικής ομάδας.
Ο παίκτης παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού χωρίς φυσικά να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για πιθανή οψιόν αγοράς του.
Ο 23χρονος έχει συνολικά με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης 73 συμμετοχές και 6 γκολ.
Σημειώνεται πως ούτε οι Αρκάδες, αλλά και οι Ιταλοί δεν έχουν ανακοινώσει κάτι.
Η Πάντερμπορν επικράτησε με 2-1 της Βόλφσμπουργκ στην παράταση, ανέβηκε στην Bundesliga και έριξε τη Βόλφσμπουργκ του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στην Bundesliga 2
Η απόλυτη στιγμή για τον Εβάν Φουρνιέ μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας σε μια φωτογραφία που ανέβασε ο Γάλλος φόργουορντ από τους πανηγυρισμούς στον Πειραιά.
Ο Τσάβι Πασκουάλ αναμένεται να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα και σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ εκτός από τη Ντουμπάι BC και τη Χάποελ Τελ Αβίβ, πρόταση στον Ισπανό τεχνικό έχει καταθέσει και ο Παναθηναϊκός.