Στη Ρόμα θα αγωνίζεται για τη σεζόν 2019-2020 ο Χένρικ Μικιταριάν.
Οι «τζιαλορόσι» ήρθαν σε συμφωνία με την Άρσεναλ για τον μονοετή δανεισμό του Αρμένιου μεσοεπιθετικού, που μετακομίζει στο Ολίμπικο μέχρι το καλοκαίρι του 2020.
Ο Μικιταριάν έγινε κάτοικος Λονδίνου τον Ιανουάριο του 2018, αλλά με την πάροδο του χρόνου έχασε τη θέση του στην βασική ενδεκάδα των «κανονιέρηδων» και ευελπιστεί στους «τζιαλορόσι» να βρει σαφώς περισσότερο χρόνο συμμετοχής.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
Η διαχείριση του διαιτητή του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στην χώρα του πριν από το ματς των πλέι οφ της Super League. Η διαιτησία του στο ντέρμπι Μίλαν-Γιουβέντους 0-0. Το παρελθόν του VAR Παϊρέτο.
Για πρώτη φορά στην ιστορία του ποδοσφαίρου, θα υπάρχουν court seats για 12 φιλάθλους, οι οποίοι αναμένεται να πληρώσουν αδρά για να παρακολουθήσουν αγώνες του Μουντιάλ από την… γραμμή του πλαγίου