Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Plug-in υβριδικές εκδόσεις για τα ΚΙΑ Ceed Sportswagon και XCeed

Plug-in υβριδικές εκδόσεις για τα ΚΙΑ Ceed Sportswagon και XCeed

Ο πρακτικότερος και ο πιο περιπετειώδης εκπρόσωπος της γκάμας του νέου Ceed αποκτούν plug-in υβριδικές εκδόσεις, με συνδυαστική ισχύ 141 ίππων και αυξημένη αποδοτικότητα.

Η κορεατική φίρμα, πιστή στην υπόσχεσή της, εμπλουτίζει την γκάμα του νέου Ceed με δύο νέες plug-in υβριδικές εκδόσεις υπό την μορφή των εκδόσεων Sportswagon και του νεοαφιχθέντος XCeed.

Αμφότερα τα Ceed Sportswagon και XCeed PHEV εφοδιάζονται από το συνδυασμό ενός τετρακύλινδρου βενζινοκινητήρα 1,6 λίτρου με ηλεκτρικό μοτέρ που με τη σειρά του τροφοδοτείται από μπαταρίες πολυμερών λιθίου 8,9 KWh.

H συνδυαστική ισχύς του κινητήρα διαμορφώνεται σε 141 ίππους και 265 nm ροπής ενώ το σύνολο συμπληρώνεται απ έξι σχέσεων κιβώτιο διπλού συμπλέκτη το οποίο μεταδίδει την κίνηση στους μπροστινούς τροχούς και επιτρέποντας την επιτάχυνση του Ceed Sportswagon από 0-100 χλμ./ώρα σε 10,8 δευτερόλεπτα και του XCeed σε 11,0 δευτερόλεπτα.


Σε ό,τι αφορά την ηλεκτρική πλευρά τους, σύμφωνα με τις συστάσεις, οι plug-in υβριδικές εκδόσεις των Ceed Sportswagon και XCeed θα προσφέρουν ηλεκτρική αυτονομία 60 χλμ. ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ των συστημάτων που συνοδεύουν το plug-in σύνολο συγκαταλέγεται ως standard σύστημα ανάκτησης κινητικής ενέργειας κατά την επιβράδυνση.

Επί του παρόντος, η ΚΙΑ επιφυλάσσεται να ανακοινώσει ακριβείς τιμές κατανάλωσης καυσίμου, εκπομπών ρύπων όσο και τους χρόνους επαναφόρτισης των μπαταριών πιο κοντά στην ημερομηνία άφιξης των δύο μοντέλων τα οποία θα πρέπει αν αναμένονται στις αρχές του 2020.

Εξωτερικά, οι δύο plug-in υβριδικές εκδόσεις ξεχωρίζουν από τη διαφορετική γρίλια η οποία σύμφωνα με την ΚΙΑ, βελτιώνει την αεροδυναμική τους απόδοση ενώ, εφοδιάζονται ως standard με τροχούς 16 ιντσών. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρξουν και επιλογές 17 ιντσών για το Sportswagon και 18 ιντσών για το πιο περιπετειώδες XCeed.

Στις διαφορές σε σχέση με τις μέχρι σήμερα γνώστες εκδοχές τους συνυπολογίστε την εμπλουτισμένη σε επίπεδο γραφικών εκδοχή του συστήματος infotainment το οποίο ενσωματώνει πλέον νέες ενδείξεις για τη λειτουργία του plug-in συστήματος, την φόρτιση των μπαταριών.

Επίσης, στην περίπτωση των συγκεκριμένων εκδόσεων, ο κλιματισμός έχει αποκτήσει ένα επιπλέον πρόγραμμα λειτουργίας με την ένδειξη “Driver Only” η οποία, προσφέρει το προφανές, μειώνοντας τον ενεργειακό αντίκτυπο του κλιματισμού.

Στις διαθέσιμες επιλογές συγκαταλέγεται επίσης μια οθόνη διάστασης 10,25 ιντσών σε συνδυασμό με τον εξίσου προαιρετικό πίνακα οργάνων διάστασης 12,3 ιντσών.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024