Ολυμπιακός: Πάντερ και Τσέρι και 2/2 επί του Ηρακλή
Οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 82-55 του Γηραιού, έχοντας σε φοβερή μέρα τους δύο Αμερικανούς γκαρντ στο τελευταίο τους φιλικό στο Μέτσοβο. Εξίσου καλός ο Χαραλαμπόπουλος με 13 πόντους.
Το 2/2 απέναντι στον Ηρακλή έκανε ο Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους να επικρατούν με 82-55 στο δεύτερο και τελευταίο τους φιλικό στο Μέτσοβο.
Στην αναμέτρηση δεν αγωνίστηκε ο Βασίλης Σπανούλης για λόγους ξεκούρασης, με τον Ντέιβιντ Μπλατ να βλέπει τον Κέβιν Πάντερ σε φοβερή κατάσταση τελειώνοντας το ματς με 20 πόντους. Εξίσου θετικός ο Γουίλ Τσέρι με 19 πόντους, ενώ τις καλές εμφανίσεις συνέχισε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος σκόραρε 13 πόντους, στη σεζόν που θα αγωνιστεί ως δανεικός στον Ιωνικο Νίκαιας.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.