Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τώρα πρέπει να δώσει συνέντευξη Τύπου ο Νταμπίζας, η περσινή ήταν αχρείαστη

Τώρα πρέπει να δώσει συνέντευξη Τύπου ο Νταμπίζας, η περσινή ήταν αχρείαστη

Ο Νίκος Νταμπίζας πέρσι έδωσε απαντήσεις σε... καφενειακού επιπέδου συζητήσεις και στον Αλέξη Κούγια. Μια αχρείαστη συνέντευξη Τύπου, που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δόθηκε. Οι πραγματικές εξηγήσεις, όμως, πρέπει να γίνουν για το χάλι του Σαββάτου.

Ο Νίκος Νταμπίζας φώναξε άρον – άρον τους δημοσιογράφους πέρσι μία μέρα μετά το ματς με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ για να βροντοφωνάξει πως τίποτα ύποπτο δεν υπήρχε πίσω από το ματς του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ και τη νίκη με 3-1 των Κρητικών στο ΟΑΚΑ. Το έκανε επειδή σε… καφενειακές συζητήσεις, όπως ο ίδιος είπε, ακουγόταν ότι ο Παναθηναϊκός κάθισε και έχασε.

Το έκανε – κι ας μην το είπε – και επειδή ο Αλέξης Κούγιας βγήκε και είπε πως οι πράσινοι στήθηκαν. Μια συνέντευξη Τύπου αχρείαστη. Χωρίς ΚΑΝΕΝΑΝ απολύτως λόγο. Μια συνέντευξη Τύπου για να απαντήσει ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Παναθηναϊκός στον Αλέξη Κούγια και σε συζητήσεις καφενείου. Μια μικρότητα για την ίδια την ιστορία του συλλόγου.

Ο Νίκος Νταμπίζας πρέπει να φωνάξει αύριο κιόλας τους δημοσιογράφους για να εξηγήσει και πέντε πράγματα που είναι απείρως πιο σοβαρά από το αν το κάθε καφενείο και ο κάθε Κούγιας έχουν δίκιο σε αυτά που έλεγαν. Να εξηγήσει γιατί οι μεταγραφές τελείωσαν και ο Παναθηναϊκός δεν έχει δεύτερο αμυντικό χαφ, με αποτέλεσμα τώρα που θα λείψει ο Κουρμπέλης να μην υπάρχει άλλος παίκτης! Ο Δώνης είπε πως θα αποτελέσει ο Νούνες μία επιλογή για τα χαφ, αλλά ο Πορτογάλος όπως τον είδαμε με τον ΟΦΗ θα κάνει κανένα δίμηνο να συνέλθει.

Για την ακρίβεια, είδαμε έναν παίκτη που απλά… δεν κάνει για τον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός κοίταξε γύρω στις 5-6 περιπτώσεις αμυντικών μέσων και δεν κατάφερε να κλείσει κανέναν. Και ξαφνικά μαθαίνουμε πως δεν υπάρχει ανάγκη για αμυντικό χαφ! Τότε τι ακριβώς κοιτούσε και γιατί διαπραγματευόταν με τον Ανίτα και με άλλους;

Ο Νίκος Νταμπίζας πρέπει να εξηγήσει γιατί ενώ ο Παναθηναϊκός ήξερε ότι θέλει έναν σέντερ μπακ που θα έρθει για να γίνει βασικός από την αρχή του καλοκαιριού και βρήκε τον πρώτο του στόχο στα μέσα Ιουλίου, τον έκλεισε τελικά στις 30 Αυγούστου κι ενώ έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Με αποτέλεσμα να… γελάει ο κόσμος με το δίδυμο Πούγγουρα – Νούνες. Από τη στιγμή που ο Σένκεφελντ δεν απαντούσε, ποιος ο λόγος να τον περιμένει μέχρι τώρα ο Παναθηναϊκός; Μοιάζει σαν ο Ολλανδός να κάνει χάρη στον σύλλογο. Και αν είναι ο… Μπεκενμπάουερ, τότε χαλάλι. Αλλά ο χρόνος θα το δείξει.

Ο Νίκος Νταμπίζας πρέπει να εξηγήσει γιατί ο Παναθηναϊκός δεν έχει δεύτερο σέντερ φορ, όπως έχει ζητήσει ο προπονητής πριν τελειώσει το πρωτάθλημα και αναγκάζεται να βάζει τον Περέα για να γυρίσει ένα παιχνίδι. Τον Περέα που έπαιζε σε πρωτάθλημα κάτω των 19!

Ο Νίκος Νταμπίζας πρέπει να εξηγήσει γιατί δεν έκλεισε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο το θέμα του Χατζηγιοβάνη. Ο παίκτης ούτε ανανέωσε, ούτε πουλήθηκε. Οι χειρισμοί της υπόθεσης θα πρέπει να εξηγηθούν για να μάθει και ο κόσμος ποιος πραγματικά ευθύνεται και ο Παναθηναϊκός έχει στο ρόστερ του έναν παίκτη που μπορεί να υπογράψει σε άλλη ομάδα σε έξι μήνες.

Και παρουσιάζει αυτό το τραγικό πρόσωπο στο ματς με τον ΟΦΗ. Να μας εξηγήσει αν φταίνε και οι ατζέντηδες του Χατζηγιοβάνη, οι οποίοι στις αρχές του καλοκαιριού… έταζαν προτάσεις δύο εκατομμυρίων από Γερμανία, Ολλανδία και Βέλγιο και τελικά η μόνη πρόταση που ήρθε ήταν 800.000 ευρώ από την Πολωνία!

Μπορεί οι ατζέντηδες του παίκτη να νομίζουν πως εκπροσωπούν τον… Ριμπερί, αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Καλό θα είναι να δώσουν στον Χατζηγιοβάνη να καταλάβει πως όταν μπαίνει στο γήπεδο και δείχνει το πρόσωπο που έδειξε με τον ΟΦΗ δε θα βρεθεί μεγάλος σύλλογος να τον αποκτήσει και να αφήσουν τα παραμύθια περί εκατομμύριων. Γιατί μπορεί να οδηγήσουν τον παίκτη σε λάθος δρόμους.

Ο Παναθηναϊκός έγινε έρμαιο του ΟΦΗ, έγινε ρεζίλι μπροστά στους οπαδούς του, έγινε σάκος του μποξ στο γήπεδο του. Και υπάρχουν ευθύνες γι’ αυτό, που θα πρέπει να εξηγηθούν και πάνω απ’ όλα να διορθωθούν. Το ρεζίλι δεν ήταν το περσινό και δεν ενδιαφέρει κανέναν σοβαρό άνθρωπο τι λένε στα καφενεία. Ούτε τι λέει ο Κούγιας για να του απαντήσει ολόκληρος Παναθηναϊκός. Το ρεζίλι είναι η εικόνα διάλυσης. Γι’ αυτό αξίζει να ακούσουμε καμιά εξήγηση.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024