To10.gr εξηγεί γιατί ο Ολυμπιακός αποφάσισε να αποκτήσει έναν ακόμη εν δυνάμει βασικό δεξιό μπακ και θυμίζει τι έγινε τον Φεβρουάριο. Μένει κανονικά ο Ομάρ, δίδυμο με τον Μπρούνο Γκασπάρ.
Ο Ολυμπιακός έκανε τη ρελάνς την τελευταία στιγμή και απέκτησε έναν ποδοσφαιριστή που ο Πέδρο Μαρτίνς ήθελε από πέρυσι να φέρει στο Μεγάλο Λιμάνι. Έναν παίκτη που γνωρίζει καλά και για τον οποίο πιστεύει ότι θα προσφέρει μια έξτρα λύση κορυφαίου επιπέδου στο δεξιό άκρο της άμυνας. Ο Μπρούνο Γκασπάρ είναι ήδη ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, καθώς τα πάντα έχουν συμφωνηθεί.
Στο «Σισμανόγλειο» νοσηλεύεται ο Σπύρος Μαραγκός, ο οποίος συνεχίζει τη μάχη κόντρα στη νόσο ALS (ή αλλιώς νόσος του κινητικού νευρώνα), όπου θα ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή για ενάμιση μήνα.
Όπως εξήγησε ο διοικητής το Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Σπύρος Δερδεμεζής, η κατάσταση του Μάριου Οικονόμο παραμένει κρίσιμη και πως οι γιατροί αναμένουν την ανταπόκριση του οργανισμού του, εκφράζοντας την ελπίδα.