Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ένα ακόμα διαζύγιο για την Σκάρλετ Γιόχανσον

Ένα ακόμα διαζύγιο για την Σκάρλετ Γιόχανσον

Η Σκάρλετ Τζοχάνσον μιλάει για το διαζύγιο της

Την προσωπική ιστορία του διαζυγίου της έζησε ξανά αυτή τη φορά στο πλατό, η Σκάρλετ Γιόχανσον κατά τις συζητήσεις για τη συμμετοχή της στην ταινία «Marriage Story», σε σκηνοθεσία του Νόα Μπόμπακ.

«Όταν συναντήθηκα με τον σκηνοθέτη για να συζητήσουμε για τη δουλειά, ήμουν στη διαδικασία ενός διαζυγίου», δήλωσε η ηθοποιός λίγες ώρες πριν η ταινία κάνει παγκόσμια πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης (29/8) στο Φεστιβάλ Βενετίας.

«Δεν ήξερα για τι θα μιλούσαμε… Έφτασα στο δωμάτιο, παρήγγειλα ένα ποτήρι λευκό κρασί και άρχισα να κάνω παράπονα για τη σχέση στην οποία βρισκόμουν. Με άκουγε μόνο πολύ προσεκτικά», σημείωσε η Γιόχανσον  και συμπλήρωσε: «Τότε με διέκοψε και είπε: «Αστείο είναι που το αναφέρετε».

Ο Μπόμπακ της είπε: «Πρόκειται μάλλον για ένα έργο… που θα ήθελες να κάνεις ή όχι. Ήταν μια εμπειρία που μοιράστηκα μαζί του και την μοιράστηκε μαζί μου. Και κατά κάποιον τρόπο ήρθε ακριβώς την κατάλληλη στιγμή»  δήλωσε η Τζοχάνσον.

Διαβάστε επίσης: Η Σκάρλετ Γιόχανσον θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας για τρίτη φορά

Μια ιστορία για μια αγάπη που καταρρέει

Ο σκηνοθέτης είπε ότι το σενάριο της ταινίας βασίζεται στο δικό του διαζύγιο με την Τζένιφερ Τζέισον Λι. Στην ταινία, «Marriage Story» ο Άνταμ Ντράιβερ, υποδύεται  έναν avant-garde σκηνοθέτη θεάτρου, τον Τσάρλι, που βρίσκεται στη διαδικασία του διαζυγίου του με μια ηθοποιό που ονομάζεται Νικόλ και την υποδύεται η Σκάρλετ Γιόχανσον, η οποία αισθάνεται να ασφυκτιά από τον εγωκεντρικό χαρακτήρα του συζύγου της και χρειάζεται μια πιο ικανοποιητική καριέρα.

Η νέα μεγάλη παραγωγή του Netflix, που κάνει πρεμιέρα στα τέλη του μήνα, έχει τη Σκάρλετ Γιόχανσον και τον Άνταμ Ντράιβερ στους δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους, ως ένα ζευγάρι που βλέπει την αγάπη του να καταρρέει. Η οικογενειακή τους ευτυχία έχει τελειώσει κι έτσι λένε την ιστορία του χωρισμού τους, ο καθένας από την δική του μεριά.

Στο σκηνοθετικό τιμόνι ο Νόα Μπόμπακ, o oποίος υπογράφει και το σενάριο αυτής της βαθιά συγκινητικής ιστορίας που ξεχωρίζει ήδη χάρη στον ρεαλισμό της, στον τρόπο που παρουσιάζει τους βασικούς χαρακτήρες βοηθώντας τον θεατή να συνδεθεί πολύ γρήγορα με το στόρι τους.

Ο Νόα Μπόμπακ είναι γνωστός για τη ρεαλιστική προσέγγιση που ακολουθεί στις ταινίες του, μάλιστα η οπτική του βρίσκεται αρκετά κοντά σε αυτή του Γούντι Άλεν, κάτι που κάνει τις δουλειές του ιδιαίτερα ελκυστικές.

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024