Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συγκίνηση: Πέρασε στην Ιατρική ενώ αγωνίζεται να κρατηθεί στη ζωή

Συγκίνηση: Πέρασε στην Ιατρική ενώ αγωνίζεται να κρατηθεί στη ζωή

Μάχεται να επιζήσει για να δώσει ζωή και σε άλλους.

Στα δύσκολα παιχνίδια της μοίρας συγκαταλέγεται η περίπτωση ενός 19χρονου, ο οποίος πέτυχε στην εισαγωγή του στην Ιατρική Σχολή, αριστεύοντας στις πανελλαδικές εξετάσεις ενώ παράλληλα λίγο πριν καθίσει στα πανεπιστημιακά έδρανα μάχεται για την ζωή του στο Ρίο.

Πρόκειται για τον 19χρονο Κωνσταντίνο, που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας με οξεία μυελογενή λευχαιμία.

Συγκλονίζει το γεγονός ότι ο νεαρός Κωνσταντίνος έμαθε για την επιτυχία του στον θάλαμο νοσηλείας. Μπήκε στην Ιατρική Ιωαννίνων με 18.284 μόρια κι όλα αυτά ενώ μάχεται με όλες του τις δυνάμεις για να διατηρηθεί στη ζωή.

Η οικογένεια αλλά και οι φίλοι του κάνουν έκκληση για βοήθεια, καθώς χρειάζεται αίμα και κυρίως αιμοπετάλια. Ο λαμπρός αυτός νέος χρειάζεται βοήθεια για να ξεπεράσει την περιπέτεια με την υγεία του, να σταθεί στα πόδια του και με την σειρά του να βοηθήσει κι άλλους ανθρώπους να κερδίσουν την μάχη.

Αίμα μπορεί να δοθεί σε οιοδήποτε νοσοκομείο με την ένδειξη «Για τον ασθενή Κωνσταντίνο Παπαγεωργόπουλο» στο νοσοκομείο του Ρίου. Αιμοπετάλια μπορούν να δοθούν μόνο στο ίδιο νοσοκομείο.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024