Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Φεστιβάλ Κινηματογράφου στη Βενετία: Οι εμφανίσεις που «έκλεψαν» τις εντυπώσεις

Φεστιβάλ Κινηματογράφου στη Βενετία: Οι εμφανίσεις που «έκλεψαν» τις εντυπώσεις

Στο «κόκκινο χαλί» του Φεστιβάλ περπάτησαν τόσο η Μόνικα Μπελούτσι όσο και η Σκάρλετ Γιόχανσον και «έκλεψαν» τις εντυπώσεις για... διαφορετικούς λόγους.

Η Μόνικα Μπελούτσι μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές στα ελληνικά νησιά, ταξίδεψε στην Βενετία για να παρευρεθεί στο 76ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου.

Η θρυλική Μόνικα έλαμψε για ακόμη μία φορά μπροστά από τους κάμερες, που αναβόσβηναν διαρκώς στην προσπάθειά τους να την απαθανατίσουν σε ένα ακόμα καρέ. Η 54χρονη ηθοποιός πόζαρε φορώντας ένα μακρύ μαύρο αέρινο φόρεμα του οίκου Dior και γόβες Louboutin, κάνοντας μία από τις πιο σικ εμφανίσεις της.

Άφησε τα μαλλιά της «επιμελώς ατημέλητα» με τις χαρακτηριστικές της μακριές αφέλειες ενώ δεν αμέλησε τα αξεσουάρ της, ένα δαχτυλίδι, μία ζώνη στην μέση της αλλά και γυαλιά ηλίου, με χρυσές λεπτομέρειες, που απογείωσαν την εμφάνισή της.

Το Instagram για ακόμη μία φορά «παραληρεί» μετά από αυτήν την εμφάνιση της μοναδικής ηθοποιού ενώ όλοι την χρήζουν «μούσα» του στυλ, καθώς κάθε της σύνολο αποπνέει ένα μοναδικό σικ αέρα.

Απροετοίμαστη η Σκάρλετ

Λιγότερο εντυπωσιακή και… σχεδόν απροετοίμαστη εμφανίστηκε στο 76ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου η Σκάρλετ Γιόχανσον.

Η Αμερικανίδα σταρ, η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός για φέτος σύμφωνα με το Forbes, τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της μόλις πάτησε στο «κόκκινο χαλί» και εξέπληξε τους πάντες!

Όχι όμως θετικά, αφού το κόκκινο φόρεμα που επέλεξε να φορέσει, μάλλον δεν αποτέλεσε την ιδανική επιλογή για την συγκεκριμένη εμφάνιση. Ο οίκος Celine έντυσε την ταλαντούχα ηθοποιό με μία κατακόκκινη τουαλέτα με παγέτες, που τόνιζε, όπως παραδέχθηκαν πολλοί, τα λάθος σημεία του σώματός της.

https://www.instagram.com/p/B1wdLmsBPLY/?utm_source=ig_web_copy_link

Παράλληλα το κόψιμο στην πλάτη της δεν αναδεικνύει τα όμορφα τατουάζ της ενώ και η επιλογή των αξεσουάρ δεν κρίνεται και η πιο κατάλληλη.

Ωστόσο, το υπέροχο χαμόγελό της και το βλέμμα της κατάφερε να μαγνητίζει τους πάντες και να τους κάνει να… «ξεχάσουν» αυτήν την κακή της στιγμή.

Sports in

Κοβάσεβιτς: «Κανονικά στην Τουρκία η ρεβάνς με τη Φενέρ, δεν ανησυχούμε για την ασφάλεια»

Όσα είπε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για τη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε και την ασφάλεια στην Τουρκία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024