Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Audi Q5 2020: Με έμφαση στην ήπια υβριδική τεχνολογία

Audi Q5 2020: Με έμφαση στην ήπια υβριδική τεχνολογία

H ανανεωμένη εκδοχή του Q5 θα υποδεχτεί στην γκάμα της την ήπια υβριδική τεχνολογία χωρίς βέβαια να λείψουν οι αναβαθμίσεις σε σχεδιαστικό αλλά και σε εξοπλιστικό επίπεδο με τις δεύτερες να προδιαγράφονται ιδιαιτέρως σημαντικές.

Φωτογραφίες: Automedia

O φωτογραφικός φακός συνέλαβε την υπό εξέλιξη ανανεωμένη εκδοχή του Q5 η οποία πλην των αισθητικών και εξοπλιστικών αναβαθμίσεων αναμένεται να εντάξει στο οπλοστάσιό της νέα σύνολα ήπιας υβριδικής τεχνολογίας που θα βελτιώσουν την αποδοτικότητά της.

Σε ό,τι αφορά τις εξωτερικές της διαφοροποιήσεις, μια προσεκτική παρατήρηση αποκαλύπτει ότι η γρίλια έχει αντικατασταθεί με μια νέα κυψελοειδούς μοτίβου, οι προφυλακτήρες έχουν ανασχεδιαστεί θυμίζοντας τους αντίστοιχους του Q3 ενώ στις αλλαγές διακρίνονται επίσης τα ξαναγραμμένα πλευρικά τμήματα και τα νέα φωτιστικά σώματα.

Στο εσωτερικό τoυ Q5 αναμένεται να υιοθετήσει τον πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών ο οποίος θα συνδυάζεται με το δίδυμο οθονών στην κεντρική κονσόλα που συναντάμε στα νέοτερα Audi που φιλοξενεί το infotainment και τα χειριστήρια του κλιματισμού δίνοντας μια απολύτως ψηφιακή και high-end εικόνα στο ταμπλό.

Kυρίαρχο ρόλο στην γκάμα κινητήρων του ανανεωμένου Q5 θα διαδραματίσει η ήπια υβριδική τεχνολογία με το παράλληλο ηλεκτρικό κύκλωμα 12 ή 48 Volt, αναλόγως την έκδοση, το οποίο αναμένεται να αποτελεί κοινό παρονομαστή της πλειονότητας των εκδόσεών του.

Σε αυτές αναμένεται να περιληφθούν η έκδοση 40 TFSI με βενζινοκινητήρα 2,0 λίτρων επικουρούμενο από ήπια υβριδική τεχνολογία, με απόδοση 190 ίππων καθώς και η επίσης ήπιας υβριδικής λογικής 45 TFSΙ με ισχύ 245 ίππων. Το υβριδικό χρίσμα αναμένεται να λάβει και το ήδη γνωστό diesel μοτέρ των 2,0 λίτρων των 190 ίππων βελτιώνοντας την αποδοτικότητά του.

Όλοι οι κινητήρες αναμένεται να συνδυάζονται με σύστημα τετρακίνησης και αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Σε ό,τι αφορά το χρονοδιάγραμμα έλευσής του, το ανανεωμένο Q5 αναμένεται από τα μέσα του 2020.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024