Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αποκλεισμός - πισωγύρισμα για τον ΠΑΟΚ

Αποκλεισμός – πισωγύρισμα για τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε και από το Γιουρόπα Λιγκ καθώς η νίκη του με 3-2 επί της Σλόβαν δεν ήταν αρκετή για να του δώσει την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ

Ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε την Ευρώπη από τα τέλη Αυγούστου καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης αποκλείστηκε από την Σλόβαν Μπρατισλάβας στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και δεν θα παίξει ούτε στους ομίλους της δεύτερης ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο δικέφαλος του Βορρά νίκησε με 3-2 τους Σλοβάκους αλλά αυτή η νίκη δεν ήταν αρκετή για να του δώσει την πρόκριση, καθώς στο πρώτο ματς είχε ηττηθεί με 1-0. Η ομάδα του Άμπελ Φερέιρα δεν μπόρεσε να πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουρόπα και αυτή είναι σίγουρα μια πολύ αρνητική εξέλιξη για τον ΠΑΟΚ, λόγω φυσικά και του financial fair play.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήθελε τα χρήματα από την συμμετοχή στους ομίλους του Γιουρόπα και τώρα που αυτά τα χρήματα δεν θα μπουν στα ταμεία του ΠΑΟΚ, ο δικέφαλος του Βορρά πρέπει να βρει τρόπο για να καλύψει το κενό που είναι μεγάλο.

Ένα λάθος στοίχισε ακριβά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης στο πρώτο ματς και το «σκηνικό» ήταν ανάλογο και στην ρεβάνς στην Τούμπα, καθώς τα λάθη επαναλήφθηκαν και η Σλόβαν τα εκμεταλλεύτηκε.

Ο δικέφαλος του Βορρά είχε ξανά «θέματα» στην αμυντική του λειτουργία και οι Σλοβάκοι δεν άφησαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν να πάνε χαμένες.

«Πάγωσε» η Τούμπα

Η Σλόβαν κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με γκολ που πέτυχε ο Μεντβέντεφ στο 38′ σε φάση που έχει ευθύνη ο Πασχαλάκης. Ο Μεντβέντεφ έκανε σουτ από μακριά, ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ δεν είχε σωστή αντίδραση και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Η «απάντηση» του ΠΑΟΚ σε ένα λεπτό

Ο δικέφαλος του Βορρά μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και πίεσε τους φιλοξενούμενους. Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης γύρισε την κατάσταση σε ένα λεπτό. Ο Λημνιός ισοφάρισε αρχικά στο 49′ και στο 50′ ο Σφιντέρσκι έκανε το 2-1, σκορ που έδινε την πρόκριση στον ΠΑΟΚ.

Η ισοφάριση της Σλόβαν

Τα λάθη των παικτών του ΠΑΟΚ όμως συνεχίστηκαν και οι Σλοβάκοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 61′ με σουτ του Ντε Μάρκο μετά από στατική φάση. Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε ακρινά το νέο λάθος της άμυνας του καθώς δέχθηκε και δεύτερο γκολ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πίεσε την άμυνα των Σλοβάκων, με την Σλόβαν πάντως να έχει και δοκάρι στο 68′ σε κεφαλιά του Μποζίκοφ.

Ο δικέφαλος έκανε το 3-2 με ωραίο γκολ του Γιαννούλη στο 87′ και είχε ευκαιρίες για να πετύχει και τέταρτο γκολ που θα του έδινε την πρόκριση αλλά δεν τα κατάφερε. Είναι μια δύσκολη βραδιά για τον ΠΑΟΚ ο οποίος αποκλείστηκε και από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και δεν θα συνεχίσει στην Ευρώπη την φετινή περίοδο.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Κρέσπο, Βαρέλα, Ροντρίγκο, Γιαννούλης, Εσίτι (63΄ Μισιτς), Ελ Καντουρί (30΄ Ντόουγκλας), Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Πέλκας (45΄ Σβιντέρσκι), Άκπομ

Σλόβαν: Γκρέιφ, Αμπένα, Μποζίκοβ, Μεντβέντεβ, Ντε Μάρκο, Ντε Καμπς, Μπάιριτς, Ραρσάλα ( 77΄Σουκχόλτσκι), Ιμπραΐμ (68΄ Νόνο), Χόλμαν (88΄ Ρατάο), Σπόραρ

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024