Ολυμπιακός: Πάρτι στα αποδυτήρια παρουσία Βαγγέλη Μαρινάκη
Οι παίκτες του Ολυμπιακού και ο ηγέτης των ερυθρόλευκων, Βαγγέλης Μαρινάκης πανηγύρισαν τη μεγαλειώδη πρόκριση της ομάδας του Πειραιά στους ομίλους του Champions League
Ο Ολυμπιακός πήρε μια τεράστια πρόκριση στους ομίλους του Champions League και οι ερυθρόλευκοι πανηγύρισαν με την ψυχή τους, μετά το τέλος του αγώνα.
Στα επινίκια παραβρέθηκε και ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης που επισκέφτηκε τους παίκτες στα αποδυτήρια του Κράσνονταρ Στάντιουμ επικροτώντας τους για τον νέο θρίαμβο (2-1).
Ο ισχυρός άνδρας των ερυθρόλευκων αγκάλιασε τους παίκτες δίνοντας συγχαρητήρια για την μεγάλη πρόκριση και θα πρέπει εδώ να σημειωθεί πως όλοι τραγουδούσαν συνθήματα για τον Ολυμπιακό, απολαμβάνοντας τις μεγάλες στιγμές.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέβηκε αμέσως μετά την λήξη του αγώνα στα αποδυτήρια, πανευτυχής από την μεγάλη επιτυχία της ομάδας του Πειραιά.
Μίλησε μάλιστα για λίγο στον διάδρομο των αποδυτηρίων με τον Βασίλη Τοροσίδη κι εν συνεχεία μπήκε στα αποδυτήρια και πανηγύρισε με τους παίκτες και τον Πέδρο Μαρτίνς.
Χωρίς τον Νίκολα Μίροτιτς ταξίδεψε η Μονακό στην Αθήνα, για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της φάσης των playoffs για την Ευρωλίγκα. - Τι δήλωσε ο Ντιαλό.
Σε συνέντευξή του σε ρουμάνικο Μέσο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου χαρακτήρισε ως τους δύο πιο δύσκολους μήνες της ζωής του, μετά τον θάνατο του πατέρα του Μιρτσέα και τον χαμένο τελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.