Μετά από τα λάθη του στα ματς με την Γουλβς και την Κρίσταλ Πάλας ο Πολ Πογκμπά βρέθηκε στο στόχαστρο ακόμα και ρατσιστικών επιθέσεων, ενώ οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ φρόντισαν να κάνουν κατανοητή την δυσαρέσκειά τους.
Η αποδοκιμασία τους εκφράστηκε ως εξής. Έγραψαν με κόκκινο σπρέι τη φράση Pogba out (Πογκμπά έξω) πάνω σε μία πινακίδα που βρίσκεται έξω από το προπονητικό κέντρο της ομάδας, στο Κάρινγκτον.
«Δεν επιτρέπεται στους παίκτες να σταματούν και να υπογράφουν αυτόγραφα λόγω προβλημάτων ασφαλείας», αναφέρει με λευκά γράμματα η σχετική πινακίδα, η οποία πλέον αποτελεί απόδειξη της αγανάκτησης των οπαδών προς τον Πολ Πογκμπά.
Είναι χαρακτηριστικό ότι άπαντες οι παίκτες της Βαλένθια αγωνίστηκαν από 5':25'' έως 12':25'' προκειμένου να μείνουν όσο πιο «φρέσκοι» γίνεται στον «τελικό» με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν.
Η ΑΕΚ θα συμμετάσχει στα πλέι οφ του Champions League διεκδικώντας τη συμμετοχή της στη League Phase. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί το διήμερο 18-19 Αυγούστου, ενώ η ρεβάνς μια βδομάδα μετά (25-26/8)