Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΝΔ: Φοβάται την «κρίση των πολλών» ο Αλ. Τσίπρας

ΝΔ: Φοβάται την «κρίση των πολλών» ο Αλ. Τσίπρας

Την άρνηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να εκλεγεί από τη βάση του κόμματος σχολίασε η Νέα Δημοκρατία, τονίζοντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξελέγη από 405.000 πολίτες.

Έντονη κριτική στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα ασκεί η Νέα Δημοκρατία, μετά την απόφαση της Κουμουνδούρου να μην προχωρήσει σε εκλογή προέδρου από τη βάση του κόμματος.

«Ο κ. Τσίπρας προτιμά να παραμένει κολλημένος «με τους λίγους» στην καρέκλα, παρά να εκτεθεί στην «κρίση των πολλών». Τόσο εμπιστεύεται την κρίση τους» ανέφερε το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, υπογραμμίζοντας ότι «ζαλισμένος στον χορό των “έξι βημάτων”, δηλώνει ότι δεν χρειάζεται “καμία εκλογή από τη βάση”…».

«Σε ότι με αφορά δεν αισθάνομαι ότι χρειάζομαι καμία εκλογή για να αποκτήσω κύρος ηγεσίας. Έχουμε κερδίσει υπό την ηγεσία μου τρεις εκλογές, ένα δημοψήφισμα και στις εκλογές που χάσαμε, ο ΣΥΡΙΖΑ ψηφίστηκε από τον έναν στους τρεις ψηφοφόρους» υποστήριξε ο Αλέξης Τσίπρας στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος που συνεδρίασε για τη διαδικασία ανασυγκρότησης και διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ.

Το παράδειγμα του Κυριάκου Μητσοτάκη

Μάλιστα, η Νέα Δημοκρατία έφερε ως παράδειγμα την εκλογική διαδικασία μέσα από την οποία εξελέγη στην προεδρία του κόμματος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι «μέσα από μια ανοιχτή και διαφανή διαδικασία, στην οποία συμμετείχαν 405.000 συμπολίτες μας και την καθιέρωση μέσα από το καταστατικό του κόμματός μας, θητείας για τον πρόεδρο».

«Οι πολίτες κρίνουν και συγκρίνουν τι είναι προοδευτικό και τι όχι» καταλήγει η ανακοίνωση της Πειραιώς.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024