Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ευρωπαϊκό βόλεϊ γυναικών : Ανώδυνη ήττα, προκρίθηκε η Εθνική

Ευρωπαϊκό βόλεϊ γυναικών : Ανώδυνη ήττα, προκρίθηκε η Εθνική

Τα κορίτσια της Εθνικής βόλεϊ υπέστησαν ήττα με 3-0 σετ από τη Βουλγαρία, σε μια αναμέτρηση χωρίς ουσιαστικό διακύβευμα καθώς μέσω… Γαλλίας είχαν εξασφαλίσει πριν αγωνιστεί την πρόκριση στη φάση των «16» του Ευρωπαϊκού

Η Ελλάδα αντιμετώπιζε τη Βουλγαρία, μια παραδοσιακή δύναμη του αθλήματος, με φόντο την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η νίκη ήταν το ζητούμενο, όμως η Γαλλία νωρίτερα επικράτησε με 3-1 της Φινλανδίας και ουσιαστικά έκανε δώρο την πρόκριση στην ελληνική ομάδα.

Οι παίκτριες του Γκιγέρμο Ναράνχο μπήκαν επίπεδα συγκέντρωσης κατώτερα του αναμενόμενου και κάνοντας πολλά λάθη στο πρώτο σετ, ηττήθηκε με 25-21 από τις Βουλγάρες.

Ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο σετ. Τα λάθη της ελληνικής ομάδας σε συνδυασμό με το μπλοκ της Βουλγαρίας, έδωσαν το δικαίωμα στις φιλοξενούμενες να διευρύνουν το προβάδισμα τους με 17-10, το οποίο διατήρησαν μέχρι τέλους χωρίς πρόβλημα (25-17) για το 2-0.

Στο ο σετ η αναμενόμενη αντίδραση από την Ελλάδα ήρθε αλλά δε είχε διάρκεια. Τα κορίτσια του Ναράνχο μπήκαν ανταγωνιστικά και άντεξαν για παραπάνω από μισό σετ, μένοντας κοντά με τη Βουλγαρία. Τελικά όμως και παρά τις προσπάθειες των Βασιλαντωνάκη και Τοτσίδου, οι Πάσκοβα και Βασίλεβα έδωσαν τις λύσεις που έψαχνε η ομάδα τους με αποτέλεσμα άλλη μια άνετη επικράτηση στο τελευταίο σετ με 25-17 και με 3-0 στο σύνολο.

Πλέον μετά και την ήττα της από τη Βουλγαρία, η Ελλάδα θα διεκδικήσει την τρίτη θέση του Ά Ομίλου , αύριο Τετάρτη (28/8) και ώρα 17:00 κόντρα στην αήττητη ως ώρας Σερβία.

 Τα σετ (0-3): 22-25, 17-25, 17-25

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024