Στη σύσταση επιτροπής αποτίμησης του εκλογικού αποτελέσματος των εκλογών της 7ης Ιουλίου προχωρά, σύμφωνα με πληροφορίες, η Φωφη Γεννηματά.
Η επιτροπή στην οποία θα τεθεί επικεφαλής η Εύη Χριστοφιλοπουλου θα παρουσιάσει την εισήγηση της για τον εκλογικό απολογισμό αλλά και τα βήματα που θα πρέπει να γίνουν, σε συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Σεπτέμβριο.
Κατά τη συνεδρίαση αναμένεται να τεθούν επι τάπητος ολα τα ζητήματα που αφορούν την πορεία προς τις εκλογές και τις νέα δεδομένα που έχουν προκύψει μετά το αποτέλεσμα της κάλπης.
Η Φωφη Γεννηματά παραμένει αταλάντευτη στη στρατηγική της αυτόνομης στρατηγικής και πορείας του Κινήματος Αλλαγής και στη Χαριλάου Τρικουπη θεωρούν αποφασιστικής σημασίας την Προγραμματική Συνδιάσκεψη που έχει εξαγγελθεί για το Νοέμβριο.
Στη Χαριλάου Τρικουπη έχει επιστρέψει η …κανονικότητα και οι συνεχείς συσκέψεις που πραγματοποιούνται έχουν ως αντικείμενο την εκδήλωση της 3ης Σεπτέμβρη στη Λάρισα και την παρουσία της Φώφης Γεννηματά στη ΔΕΘ, στις 9 Σεπτεμβρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας