Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στα σκαριά η τελική πρόταση της Μπαρτσελόνα για Νεϊμάρ

Στα σκαριά η τελική πρόταση της Μπαρτσελόνα για Νεϊμάρ

Την τελική της πρόταση για την απόκτηση του Νεϊμάρ ετοιμάζει η Μπαρτσελόνα, με την ελπίδα πως θα καταφέρει τελικά να κάμψει τις αντιστάσεις της Παρί

Στο σίριαλ του καλοκαιριού έχει εξελιχθεί η πολύκροτη υπόθεση του Νεϊμάρ.

Ο βραζιλιάνος άσος έχει ξεκαθαρίσει πως δεν επιθυμεί να παραμείνει και την επόμενη σεζόν στο Παρίσι, με τις Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους να μάχονται για την υπογραφή του.

Από την πλευρά της, πάντως, η Παρί έχει αποδειχθεί… σκληρό καρύδι στις διαπραγματεύσεις για τον 27χρονο, έχοντας ρίξει άκυρο τόσο σε πρόταση των «μπλαουγκράνα» όσο και σε αντίστοιχη των Μαδριλένων.

Στη Βαρκελώνη, ωστόσο, δεν το βάζουν κάτω και είναι διατεθειμένοι να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες για την απόκτηση του Νεϊμάρ, προτού πετάξουν λευκή πετσέτα.

Όπως αποκαλύπτει, μάλιστα, η ισπανική εκπομπή La Sexta, οι Καταλανοί είναι έτοιμοι να καταθέσουν την τελική τους προσφορά στους Παριζιάνους, με την ελπίδα πως θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή.

Πάντως, οι διοικούντες δεν έχουν κατασταλάξει ακόμη στην μορφή που θα έχει η πρόταση, καθώς μέχρι τώρα υπάρχουν δυο επιλογές.

Η πρώτη αφορά δανεισμό με υποχρεωτική ρήτρα αγοράς στα 170 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η δεύτερη θέλει το όνομα του Ντεμπελέ να εμπλέκεται στις διαπραγματεύσεις σαν έμψυχο αντάλλαγμα.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024