Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Εντι Ράμα διέψευσε την είδηση ελληνικών μέσων ενημέρωσης, την οποία αναπαρήγαγαν και αλβανικά, ότι βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Ελλάδα.

Την είδηση της παρουσίας του σε ελληνική πόλη της Θεσσαλίας αναμετέδωσαν τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης, κάνοντας λόγο για διακοπές του αλβανού πρωθυπουργού στη χώρα μας.

«Δεν κάνει διακοπές εκτός Αλβανίας»

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Ράμα τονίζει πως από το 2013, έτος κατά το οποίο ανέλαβε τα καθήκοντα του πρωθυπουργού, δεν κάνει ποτέ διακοπές εκτός της Αλβανίας.

Σημειώνει ότι έτσι θα συνεχίσει μέχρι τη λήξη της θητείας του και πως έχει επιβάλει στους υπουργούς του να κάνουν το ίδιο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα himara.gr, αναφερόμενος στην είδηση και την αναπαραγωγή της από τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης, ο Ράμα έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter:

«Καλά ένας ελληνικός «σκουπιδοτενεκές» (αναφέρεται στο ελληνικό μέσο που μετέδωσε την είδηση), αλλά εσείς στην Αλβανία, που να σας πάρει η οργή, δε μπορούσατε να επιβεβαιώσετε την είδηση εάν ήμουν εδώ ή έφυγα κρυφά για διακοπές στην Ελλάδα;

»Οχι στην Ελλάδα, αλλά πουθενά εκτός της Αλβανίας, δεν πήγα διακοπές, από το καλοκαίρι του 2013 μέχρι και το καλοκαίρι του 2020, αλλά και πιο μετά.

«Καληνύχτα παιδάκια»

»Επίσης, επ’ ευκαιρία, για να το κατανοήσετε, μιας και δεν το γνωρίζετε ακόμα (διότι τα πλήρως κατανοητά πράγματα στη γενικότητα και ιδιαίτερα τα κυβερνητικά δε σας ενδιαφέρουν).

»Η μετακίνηση για διακοπές εντός των αλβανικών ορίων ισχύει και για τους ίδιους τους υπουργούς της κυβέρνησης. Γι’ αυτό «καληνύχτα» από το Σουρέλι (όπου βρίσκεται) παιδάκια (τις λέξεις καληνύχτα και παιδάκια τις έγραψε ελληνικά)».

Ελληνική ιστοσελίδα έγραψε πως ο αλβανός πρωθυπουργός εθεάθη το απόγευμα της 22ας Αυγούστου σε γνωστό ξενοδοχείο των Τρικάλων όπου γευμάτισε και στη συνέχεια σε πλατεία κοντά στο ξενοδοχείο όπου ήπιε τον καφέ του.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Ράμα συνοδευόταν από την προσωπική του ασφάλεια.

Ακολουθούν οι αναρτήσεις του αλβανού πρωθυπουργού:

Γράψτε το σχόλιο σας