Στο παρασκήνιο της περιβόητης σκηνής με την ισλαμική μαντίλα, η οποία την έκανε ιδιαίτερα γνωστή σε πολύ κόσμο –αλλά και μισητή σύμφωνα με άλλους- αναφέρθηκε η πρώην πρωταγωνίστρια της βιομηχανία του ερωτικού κινηματογράφου, Μία Καλίφα.

Όπως τόνισε μιλώντας στο BBC, η σκηνή με το χιτζάμπ ήταν αυτή που την ανάγκασε να αποχωρήσει από το συγκεκριμένο χώρο, ολοκληρώνοντας τη μικρής διάρκειας καριέρα της, καθώς οι αντιδράσεις από μουσουλμανικές οργανώσεις σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων και εξτρεμιστών όπως του ISIS, ήταν ιδιαίτερα απειλητικές.

Πλέον, η πρώην πoρνοστάρ αποκάλυψε κάτω από ποιες συνθήκες δέχθηκε να λάβει μέρος στη συγκεκριμένη σκηνή, καθώς επίσης και τους λόγους που δεν αντέδρασε όταν της προτάθηκε κάτι τέτοιο.

«Τους είπα ξεκάθαρα πως θα κάνετε να με σκοτώσουν με αυτό», δήλωσε, συμπληρώνοντας ότι φοβήθηκε να αρνηθεί.

«Εκφοβισμός. Φοβόμουν. Ήξερα πως αν έλεγα όχι, θα… Ξέρεις, δεν θα σε πίεζε κανείς να το κάνεις. Σε μία τέτοια περίπτωση αν σε πιέσει κάποιος, είναι βιασμός. Κανείς δεν πρόκειται να σε αναγκάσει να κάνεις σεξ, αλλά εγώ φοβόμουν» ανέφερε αρχικά, προσθέτοντας:

«Έχεις νιώσει ποτέ τον φόβο να μην φοβηθείς, αλλά και το άγχος να πεις κάτι. Όπως για παράδειγμα αν σε ένα εστιατόριο το φαγητό δεν είναι καλό και σε ρωτήσει η σερβιτόρα αν όλα είναι εντάξει. Ήμουν εκφοβισμένη, ήμουν νευρική».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr