Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τι απαντά για την πλαστική στη μύτη

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τι απαντά για την πλαστική στη μύτη

Το μοντέλο δημοσίευσε μία φωτογραφία όπου η μύτη της είναι... παραμορφωμένη.

Δεν είναι λίγες φορές που οι θαυμαστές της Ηλιάνας Παπαγεωργίου έχουν αναρωτηθεί αν το μοντέλο έχει κάνει πλαστική στη μύτη.

Οι πιο παρατηρητικοί έχουν προσέξει ότι υπάρχει διαφορά στο σχήμα της μύτης της όταν πρωτάρχισε την καριέρα της σε σχέση με τώρα.

View this post on Instagram

New hair by the ✂️ master @panosphair

A post shared by ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou) on

Ως κριτής στον πρώτο κύκλο του Greece’s Next Top Model (GNTM), η ίδια η Ηλιάνα – όπως και οι άλλοι κριτές –  έχει τοποθετηθεί πολλές φορές κατά των πλαστικών, δίνοντας το δικό της ηχηρό μήνυμα προς τα κορίτσια που θέλουν να ασχοληθούν με το μόντελινγκ.

Χθες, η 31χρονη καλλονή αποφάσισε να «τρολάρει» τους πάντες, δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες: μία όπου η μύτη της είναι «παραμορφωμένη» έπειτα από επεξεργασία της εικόνας και μία όπου είναι κανονική.

Παράλληλα, στο μήνυμά της λέει ότι δεν έχει κάνει πλαστική, απλά έχει μεγαλώσει πλέον και κυρίως έχει επαγγελματίες που διορθώνουν με άψογο μακιγιάζ το ιδιαίτερο σχήμα της μύτης της. Μίλησε τέλος και για αυτό που η ίδια θεωρεί ότι είναι πραγματική ομορφιά.

Το μήνυμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

View this post on Instagram

«Συγνώμη έχεις πειράξει κάτι στο πρόσωπό σου;» Η απάντηση είναι όχι, απλά μεγάλωσα και επίσης με βάφουν επαγγελματίες (μιλάμε για contouring όχι αστεία 🤪). Η ομορφιά βρίσκεται και πηγάζει μέσα μας. Ξέρω ότι δεν έχω την τέλεια μύτη. Έχω τη δική μου μύτη και την αγαπώ. Αγάπησε και εσύ τη δική σου και όποια ατέλεια έχεις. Γιατί οι ατέλειες μας είναι αυτές που μας ξεχωρίζουν. Μας κάνουν διαφορετικούς και φυσικά ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ! Εγώ σε αγαπάω όπως ακριβώς είσαι. Αλλά αν και πάλι θέλεις να αλλάξεις θα σε αγαπάω και πάλι. Γιατί εκτός από μεγάλη μύτη έχω και μεγάλη καρδιά ❤️ #cyranodebergerac

A post shared by ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou) on

«»Συγνώμη έχεις πειράξει κάτι στο πρόσωπό σου;» Η απάντηση είναι όχι, απλά μεγάλωσα και επίσης με βάφουν επαγγελματίες (μιλάμε για contouring όχι αστεία 🤪). Η ομορφιά βρίσκεται και πηγάζει μέσα μας. Ξέρω ότι δεν έχω την τέλεια μύτη. Έχω τη δική μου μύτη και την αγαπώ. Αγάπησε και εσύ τη δική σου και όποια ατέλεια έχεις. Γιατί οι ατέλειες μας είναι αυτές που μας ξεχωρίζουν. Μας κάνουν διαφορετικούς και φυσικά ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ! Εγώ σε αγαπάω όπως ακριβώς είσαι. Αλλά αν και πάλι θέλεις να αλλάξεις θα σε αγαπάω και πάλι. Γιατί εκτός από μεγάλη μύτη έχω και μεγάλη καρδιά»

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024