Χωρίς Φαν Ντε Μπέεκ στη ρεβάνς με ΑΠΟΕΛ ο Άγιαξ
Ο Άγιαξ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Τόνι Φαν Ντε Μπέεκ για το δεύτερο παιχνίδι των πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ με τον ΑΠΟΕΛ
Ο Τόνι Φαν Ντε Μπέεκ αποτελεί αδιαμφισβήτητα έναν από τους πιο «κομβικούς» παίκτες του Άγιαξ. Ο Έρικ Τεν Χαγκ, όμως, δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ολλανδό χαφ, καθώς τραυματίστηκε στην προπόνηση.
Ο τραυματισμός του 22χρονου δεν είναι σοβαρός, αλλά στάθηκε ικανός να του στερήσει τη συμμετοχή του στο παιχνίδι με τους Κύπριους.
Ο «Αίαντας» στο πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ τα βρήκε «σκούρα», φεύγοντας με το 0-0 από την Λευκωσία. Στο Άμστερνταμ όμως τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά, με τους παίκτες του Τεν Χαγκ να είναι το απόλυτο φαβορί. Παρόλα αυτά πρόκειται για μια σοβαρή απώλεια, με έναν από τους Ντεστ ή Άλβαρεζ να τον αναπληρώνουν στη μεσαία γραμμή.
Να θυμίσουμε ότι αυτό το σαββατοκύριακο, οι Ολλανδοί δεν έχουν επίσημες υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα, με την ομοσπονδία να αναβάλλει το παιχνίδι του Άγιαξ.
Η ανάρτηση του Άγιαξ:
- Οι νέες πιθανότητες πρόκρισης για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ – Το σενάριο για «εμφύλιο» στα πλέι-οφ
- «Φραπές»: «Μας φλόμωσε στο ψέμα» – Αντιδράσεις των κομμάτων στην παρωδία της Εξεταστικής
- Θρίλερ με τον Δανό δότη σπέρματος: «Η πιθανότητα να αναπτύξεις καρκίνο πλησιάζει το 90%» – Τι λέει καθηγητής
- Καλιφόρνια: Ισχυρή έκρηξη σε αγωγό αερίου – Τουλάχιστον 6 τραυματίες, σοβαρές ζημιές σε 3 κτίρια
- NCAA: Νέα τρομερή εμφάνιση και «τριαντάρα» του Αβδάλα (vid)
- Ο εντερικός – εγκεφαλικός άξονας του σκύλου: Πώς το έντερο επηρεάζει το άγχος, τη συμπεριφορά, την ευζωία του
