Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μπουντεσλίγκα : «Ξύπνησε» η Μπάγερν με χατ τρικ του Λεβαντόφσκι

Μπουντεσλίγκα : «Ξύπνησε» η Μπάγερν με χατ τρικ του Λεβαντόφσκι

Η Μπάγερν Μονάχου, έχοντας έναν μαγικό Λεβαντόφσκι, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ, πέρασε από την έδρα της Σάλκε (3-0) και έκανε σεφτέ στη φετινή Μπουντεσλίγκα

Η Μπάγερν πέτυχε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, με τους «βασιλικούς μπλε» να παραδίδονται στην ανωτερότητα των Βαυαρών. Τελευταία φορά που η Σάλκε πήρε βαθμό εντός έδρας από την Μπάγερν ήταν το 2014. Έκτοτε, οι φιλοξενούμενοι κερδίζουν κάθε χρονιά μέσα στην Veltins Arena.

Η ομάδα του Νίκο Κόβατς άνοιξε το σκορ στο 20′ με χτύπημα πέναλτι του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, ο οποίος σκόραρε για ακόμα μία φορά εναντίον της Σάλκε. Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να αναπτυχθούν, με τους Βαυαρούς να χάνουν ακόμα δύο ευκαιρίες ώστε να διευρύνουν το σκορ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δεύτερο γκολ για την Μπάγερν. Ο «Λέβα» εκτέλεσε το φάουλ και έστειλε τη μπάλα συστημένη στα δίχτυα του Νούμπελ, γράφοντας το 2-0 στο 50′. Η ομάδα του Βάγκνερ δεν μπόρεσε να μειώσει το σκορ και έτσι στο 75′ ο Πολωνός φορ πέτυχε και τρίτο γκολ, σημειώνοντας το τελικό 3-0.

Σάλκε (Ντέιβιντ Βάγκνερ): Νίμπελ, Οτσίπκα, Νάστασιτς, Σταμπουλί, Κένι, ΜακΚένι, Μασκαρέλ (59’ Σανέ), Καλιγκιούρι, Ραμάν (51’ Κουτουτσού), Μπούργκσταλερ, Χαρίτ (86’ Μερκάν)

Μπάγερν (Νίκο Κόβατς): Νόιερ, Αλάμπα, Ζίλε, Ερναντέζ (77’ Χάβι Μαρτίνεθ), Παβάρ, Κίμιχ, Μίλερ (57’ Κουτίνιο), Τολισό, Κομάν, Γκναμπρί (57’ Πέρισιτς), Λεβαντόφσκι

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024