Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σερβικό δημοσίευμα : Ετσι οικοδομείται η Μεγάλη Αλβανία και κανείς δεν αντιδρά

Σερβικό δημοσίευμα : Ετσι οικοδομείται η Μεγάλη Αλβανία και κανείς δεν αντιδρά

«Αργά αλλά σταθερά και εις βάρος μας, αλλά και μπροστά στα μάτια του κόσμου, δημιουργείται μια Μεγάλη Αλβανία και κανείς δεν κάνει τίποτε!», αναφέρει σερβικό δημοσίευμα, παραθέτοντας στοιχεία που επιβεβαιώνουν αυτήν την άποψη, σύμφωνα με τον συγγραφέα του άρθρου.

«Οι Αλβανοί πραγματοποιούν το όνειρό τους! Η Μεγάλη Αλβανία δημιουργείται μπροστά τα μάτια της Δύσης και κανείς δεν μιλά! Αυτό σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να γίνει», γράφει σερβικό δημοσίευμα.

«Αργά αλλά σταθερά»

«Αργά αλλά σταθερά και εις βάρος μας, αλλά και μπροστά στα μάτια του κόσμου, δημιουργείται μια Μεγάλη Αλβανία και κανείς δεν κάνει τίποτε!», συμπληρώνει το δημοσίευμα της σερβικής espreso.rs.

Και εξηγεί: «Ηταν το αλβανικό όνειρο από τη Λίγκα του Πρίζρεν, που βήμα – βήμα γίνεται πραγματικότητα. Μετά την ανακήρυξη της λεγόμενης Δημοκρατίας του Κοσσυφοπεδίου, ανέβηκαν (οι Αλβανοί) στην εξουσία στη Βόρεια Μακεδονία, κατάργησαν τα σύνορα μεταξύ του ψευδοκράτους του Κοσσυφοπεδίου και της Αλβανίας, συμμετέχουν στην εξουσία στο Μαυροβούνιο και τώρα εγείρονται στο έδαφός μας.

»Δεν είναι μυστικό ότι οι επίσημες αρχές στην Ποντγκόριτσα, που έλαβαν την εξουσία με την υποστήριξη των Αλβανών, οι οποίοι κάνουν ότι θέλουν στο Μαυροβούνιο και σε αντίθεση με τους Σέρβους (του Μαυροβουνίου).

»Την ολοκλήρωση αργά αλλά σταθερά του ψηφιδωτού της Μεγάλης Αλβανίας βοηθά και το Αλβανικό Φόρουμ – συνασπισμός από τα κορυφαία αλβανικά εθνικά κόμματα στο Μαυροβούνιο, που δρα στην Ποντγκόριτσα.

Η ανύψωση της αλβανικής σημαίας

»Σε πρόσφατη, μάλιστα, ανακοίνωσή τους, δήλωσαν ότι θα επανεξετάσουν τη συμμετοχή στην κυβέρνηση αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους – που είναι η ανύψωση της αλβανικής σημαίας στους θεσμούς της χώρας.

»Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η κυβέρνηση της Ποντγκόριτσα χρωστάει στους Αλβανούς την ανεξαρτησία της και την ένταξή της στο ΝΑΤΟ, όπως προειδοποιεί το Αλβανικό Φόρουμ.

»Οι Αλβανοί στο Μαυροβούνιο προειδοποίησαν τους ηγέτες του Μαυροβουνίου ότι η σημαία τους θα κυματίζει στις πολιτιστικές τους εκδηλώσεις και να μην ξεχνάνε ότι η ανεξαρτησία τους οφείλεται σε αυτούς.

»Το δημοσίευμα επισημαίνει ότι δεν ήταν τυχαία η παρουσία του Κοσοβάρου Αλμπίν Κούρτι στις πολιτιστικές εκδηλώσεις των Αλβανών στην Τούζι του Μαυροβουνίου και παραθέτει τις παρακάτω φωτογραφίες από τη σελίδα του Κούρτι στο Facebook.

»Ολα αυτά που βλέπουμε κάνουν σαφές ότι το Μαυροβούνιο συνθέτει το μωσαϊκό της Μεγάλης Αλβανίας και ότι οι Αλβανοί θα πραγματοποιήσουν το όνειρό τους… ».

Πηγή: echedoros-a.gr

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024