Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αβραάμ: Υποχρέωσή μας το νταμπλ και η καλή πορεία στην Ευρώπη

Αβραάμ: Υποχρέωσή μας το νταμπλ και η καλή πορεία στην Ευρώπη

Δηλώσεις ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης» έκανε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, θέτοντας παράλληλα τους στόχους της νέας χρονιάς

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έκανε δηλώσεις ενόψει της αυριανής πρεμιέρας (24/08, 21:30) των Πειραιωτών στο πρωτάθλημα με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ παράλληλα τόνισε τι πρέπει να πετύχουν οι ερυθρόλευκοι αυτή τη σεζόν.

 Μίλησε ακόμα για τη νίκη επί της Κράσνονταρ, την αμυντική γραμμή και τον Σα, αλλά και τον ρόλο που έχει ο ίδιος μέσα στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος:

Για τον Αστέρα Τρίπολης και τους στόχους στο πρωτάθλημα: «Είναι μια καινούργια ομάδα, αλλά μας δυσκολεύει πάντα. Πρέπει να δείξουμε προσοχή. Είμαστε υποχρεωμένοι να πάρουμε το πρωτάθλημα και να κάνουμε το νταμπλ, έχοντας παράλληλα μια καλή πορεία στην Ευρώπη».

Για το 4-0 επί της Κράσνονταρ: «Ήταν μια μαγική βραδιά. Έχουμε μεγάλη βοήθεια από τον κόσμο όλα τα χρόνια. Πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για να προκριθούμε».

Για το καλό κλίμα: «Πολύ σημαντικό να υπάρχει καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Έχουμε υγεία σαν ομάδα. Το κλίμα και η ατμόσφαιρα είναι το Α και το Ω σε μια ομάδα».

Για την αμυντική γραμμή: «Είναι καλοί ποδοσφαιριστές, υψηλού επιπέδου. Όπως και σε όλες τις γραμμές. Για την αμυντική γραμμή τώρα, μεγάλο ρόλο παίζει η δουλειά, η υπομονή και η χημεία… χαρακτήρων».

Για τον Σα: «Έχει δείξει πως είναι ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής. Στέκεται στα απαιτητικά γκολπστ του Ολυμπιακού και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς»

Για τον ρόλο… μέντορα που έχει στην ομάδα: «Είναι χαρά μου. Τους συμβουλεύω για το τι σημαίνει να φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού και μου αρέσει που το κάνω».

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024