Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Audi AI:Trail quattro concept: To μέλλον της περιπέτειας

Audi AI:Trail quattro concept: To μέλλον της περιπέτειας

Η Audi επιχειρεί να αποτυπώσει το ηλεκτρικό μέλλον των off-road με ένα πρωτότυπο το οποίο θα αποκαλυφθεί στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

Η γερμανική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο δείγμα γραφής ενός νέου πρωτοτύπου με το οποίο αποτυπώνει το όραμά της για το μέλλον των τετρακίνητων οχημάτων.

Το AI:Trail quattro όπως ονομάζεται είναι ένα αμιγώς ηλεκτρικό off-road όχημα το οποίο ακριβώς χάρη στην απουσία συμβατικού κινητήρα, δεν διαθέτει προβόλους μπροστά και πίσω, στοιχείο που με τη σειρά του εξασφαλίζει μεγαλύτερες γωνίες προσέγγισης και διαφυγής από κάθε άλλο όχημα του είδους με ο,τι αυτό συνεπάγεται για τις εκτός δρόμου διαδρομές.

Χάρη επίσης στον ηλεκτρικό χαρακτήρα του και παρά τις συγκριτικά περιορισμένες διστάσεις του, το Al:Trail υπόσχεται έναν εξαιρετικά ευρύχωρο θάλαμο επιβατών οι οποίοι έχουν πρόσβαση σε απεριόριστη θέα προς το εξωτερικό περιβάλλον χάρη στην ιδιάζουσα σχεδίαση των παραθύρων.

Όπως και τα άλλα τρία πρωτότυπα της σειράς, το τετραθέσιο coupe Αιcon, το ηλεκτρικό supercar PB18 και το αστικού προσανατολισμού AI:ΜΕ, το AI:Trail αποτελεί μια σχεδιαστική μελέτη που αποσκοπεί στην αποκωδικοποίηση του ηλεκτρικού μέλλοντος, φιλοδοξώντας να αποτυπώσει την κατεύθυνση που θέλει να ακολουθήσει η γερμανική φίρμα.

Περισσότερα για το off-road πρωτότυπο θα ανακοινωθούν στην έκθεση της Φρανκφούρτης όπου θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024