Χωρίς τον Μαουρίτσιο Σάρι στον πάγκο θα αγωνιστεί η Γιουβέντους στους αγώνες κόντρα σε Πάρμα και Νάπολι για το πρωτάθλημα.
Ο Ιταλός τεχνικός ταλαιπωρείται το τελευταίο διάστημα από πνευμονία και όπως ενημέρωσαν οι «μπιανκονέρι» δεν θα μπορέσει να παραστεί στα δύο πρώτα ματς της Serie A. Στον πάγκο θα κάτσει ο βοηθός προπονητής, Τζιοβάνι Μαρτουσκέλο.
Το πρώτο ματς της Γιουβέντους είναι προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σάββατο (24/8, 15:00) εκτός έδρας με την Πάρμα, ενώ το ντέρμπι με τη Νάπολι θα διεξαχθεί το μεθεπόμενο Σάββατο (31/8, 21:45) στο Τορίνο.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ο Γεωργιανός Γκόγκα Κικατσεϊσβίλι, ο οποίος θα σφυρίξει Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ δεν είναι η εξαίρεση. Από ποιες χώρες που έχουν κατωτέρου επιπέδου πρωταθλήματα, έφερε ο Λανουά διαιτητές για τα ντέρμπι της Super League