Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δεν θέλει εφησυχασμό ο Μαρτίνς: «Aκόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα»

Δεν θέλει εφησυχασμό ο Μαρτίνς: «Aκόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα»

Παρά το επιβλητικό 4-0 επί της Κράσνονταρ ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε πως τίποτα δεν έχει τελειώσει

Ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν δεδομένα περιχαρής για το εμφατικό 4-0 του Ολυμπιακού επί της Κράσνονταρ, αλλά στις δηλώσεις του φάνηκε ότι δεν θέλει να εφησυχάσουν οι παίκτες του εν όψει της ρεβάνς στη Ρωσία.

Ο Πορτογάλος αφιέρωσε τη νίκη στον φροντιστή της ομάδας Δήμο Μέρη που έχασε τον πατέρα του, ενώ τόνισε πως οι Ερυθρόλευκοι δεν θα… κάνουν τη χάρη στην Κράσνονταρ να πιστέψουν πως όλα έχουν τελειώσει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μαρτίνς στην συνέντευξη Τύπου:

Το που αφιερώνει τη νίκη: «Θέλω να αφιερώσω την σημερινή νίκη στον Δήμο (σ.σ. Δήμος Μέρης), τον φροντιστή μας που έχασε τον πατέρα του. Να του δώσω μία μεγάλη αγκαλιά.»

Το εάν έχει προτίμηση στον επόμενο αντίπαλο: «Όχι δεν πρόκειται να απαντήσω σε κάτι τέτοιο. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Πρόκειται για έναν πολύ επικίνδυνο αντίπαλο που πήγε στην Πορτογαλία και πήγε να βάλει 4 γκολ στην Πόρτο. Θα πάμε στο 2ο ματς και για 90 λεπτά θα πρέπει να δείξουμε και εκεί πολύ προσεκτικοί και αποτελεσματικοί. Δεν θα κάνουμε την χάρη στην Κρασνοντάρ να δείξουμε πως έχει τελειώσει. Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι.»

Τον Ολυμπιακό και την ευρωπαϊκή υπέρβαση: «Όλα είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς. Είναι όλοι οι παίκτες αφοσιωμένοι. Προετοιμάζουμε πολύ καλά τα ματς. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλος σύλλογος και είναι δύσκολο για τον αντίπαλο όταν έρχεται στο γήπεδό μας. Επίσης ξεκινάμε πολύ δυνατά τα ματς, κάτι πολύ σημαντικό»

Το κατά πόσον ο Ολυμπιακός έκανε το τέλειο ματς: «Όχι είναι αλήθεια πως παίξαμε πολύ καλά σήμερα. Έχουμε ένα προβάδισμα αλλά δεν τελείωσε ακόμα τίποτα. Καταφέραμε να κάνουμε ένα έξυπνο παιχνίδι και με υπομονή. Πολύ έξυπνοι από το πως διαχειριστήκαμε τις επιθέσεις του αντιπάλου. Είχαμε έναν αντίπαλο που αν και πολύ επιθετικός έχει κενά πίσω στην άμυνά του. Ακόμα έχουμε όμως ένα παιχνίδι»

Την αποθέωση από τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Είναι θετικό ότι η δουλειά μας αναγνωρίζεται και ότι αρέσει στον κόσμο. Είμαστε όμως στην αρχή. Τίποτα δεν έχει κριθεί. Θέλω να πω στους παίκτες μου να συνεχίσουμε να δουλεύουμε το ίδιο καλά μέχρι τέλους. Αυτήν την ευθύνη την έχω και εγώ και είναι μία ευθύνη τεράστια.»

Το Champions League, το ρόστερ και την πιθανή ενίσχυση: «Ότι συζητάμε με την διοίκηση μένει σε εμάς. Δουλεύουμε για να είναι η ομάδα όπως πρέπει. Έχουμε μεγάλες ομάδες που δεν του είχε πάει καλά η διοργάνωση. Είναι ανήθικο να μιλάμε για παίκτες που δεν είναι εδώ. Ειδικά όταν έχουμε παίκτες που έχουν πάει τόσο καλά».

Το ότι ακούγεται το όνομά του στην Πορτογαλία: «Έχω αποδείξει την δουλειά μου στην Πορτογαλία. Έχω δουλέψει οκτώ χρόνια εκεί. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο.»

Το που μπορεί να φτάσει ο Ολυμπιακός: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που είμαι εδώ. Με παθιάζει η δουλειά μου περισσότερο απ’ όλα. Τα καλά αποτελέσματα είναι ένα έξτρα κίνητρο για να συνεχίζω με αφοσίωση την δουλειά μου».

ΠΗΓΗ: onetv.gr

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024