Ο Γιάννης Αθηναίου ήταν ο άτυχος της προετοιμασίας της εθνικής, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο και θα χάσει μεγάλο μέρος της νέας σεζόν και όχι μόνο το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Ωστόσο ο ίδιος θέλοντας να ευχαριστήσει για τα μηνύματα συμπαράστασης που δέχτηκε και όχι μόνο έκανε μία ανάρτηση στα social media.

«Θέλω μέσα από την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξη και τις ευχές σας! Με κάνατε να νιώσω μοναδικά..Δεν υπάρχει χρόνος για στεναχώρια, αλλά μόνο χρόνος για σκληρή δουλειά, ώστε να επιστρέψω πιο δυνατός και να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ πιο πολύ απ’οτιδήποτε άλλο.

Πάμε όλοι μαζί να δώσουμε τη θετική μας ενέργεια και να στηρίξουμε αυτούς τους μάγκες που ταξίδεψαν στην Κίνα, ώστε να μας κάνουν πάλι υπερήφανους και να σηκώσουν τη σημαία μας ψηλά, εκεί που ανήκει!!!Ευγνώμων για όσα ζήσαμε κ περήφανος για όλους σας».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Θέλω μέσα από την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξη και τις ευχές σας! Με κάνατε να νιώσω μοναδικά…Δεν υπάρχει χρόνος για στεναχώρια , αλλά μόνο χρόνος για σκληρή δουλειά, ώστε να επιστρέψω πιο δυνατός και να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ πιο πολυ απ οτιδήποτε άλλο.. Πάμε όλοι μαζί να δώσουμε τη θετική μας ενέργεια και να στηρίξουμε αυτούς τους μάγκες που ταξιδεψαν στην Κίνα, ώστε να μας κάνουν πάλι υπερήφανους και να σηκώσουν τη σημαία μας ψηλά,εκει που ανήκει!!!Ευγνώμων για όσα ζήσαμε κ περήφανος για όλους σας!! 🙏🇬🇷🏀💪 #HELLAS #Basketball #Family

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Athinaiou (@johnathi17) στις

Γράψτε το σχόλιο σας