Με Μπεργκ στο βασικό σχήμα η Κράσνονταρ στο Καραϊσκάκης
Ο Μάρκους Μπεργκ θα ξεκινήσει βασικός κόντρα στον Ολυμπιακό με τους Ρώσους να ποντάρουν πολλά στην εμπειρία του Σουηδού στράικερ
Οι Ρώσοι ανακοίνωσαν την 11άδα που θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό μέσα στο Γ. Καραϊσκάκης. Ο Σουλεϊμάνοφ δεν θα βρίσκεται στην 11άδα της Κράσνονταρ με τον Μπεργκ να βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης των φιλοξενούμενων.
Αναλυτικά οι Ρώσοι θα παραταχθούν με σχηματισμό 4-3-3 και τον Σαφόνοφ κάτω από τα δοκάρια τους και την τετράδα των Πετρόφ, Σπάχιτς, Φιόλουσον και Ραμίρες από τα δεξιά προς τα αριστερά.
Τριάδα στα χαφ θα είναι οι Καμπελά, Καμπόλοφ και Βιλένα, ενώ τον φουνταριστό Μάρκους Μπεργκ θα πλαισιώσουν οι Βάντερσον και Ναμλί.
- Συμφωνία της ΑΕΚ με Βίντα για ακόμη ένα χρόνο!
- Μπαρτζώκας: «Θα είναι μια σκληρή σειρά με τη Μονακό – Μπορεί να σκοράρει με κάθε τρόπο ο Βεζένκοφ»
- Μεθυσμένος ξανά ο Γκρίλις: «Πιάστηκε» να κοιμάται σε… καρέκλα μπαρ μετά από πάρτι (pics)
- Βεζένκοφ: «Κάνει λάθος όποιος θεωρεί εύκολη τη Μονακό»
- Ολυμπιακός: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης»
- Ο Δουβίκας είναι δεύτερος σκόρερ στη Serie A, αλλά κρατάει χαμηλούς τόνους
- Σοκ σε Τότεναμ και εθνική Ολλανδίας: Ρήξη χιαστού ο Τσάβι Σίμονς, χάνει το Μουντιάλ
- Ο ΟΦΗ φέρνει νέα δεδομένα στην Ευρώπη: Το σενάριο για 5/5 την επόμενη σεζόν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442