Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έρικ Γέντρισεκ : «Ανώτερος ο ΠΑΟΚ από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας»

Έρικ Γέντρισεκ : «Ανώτερος ο ΠΑΟΚ από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας»

Ο Σλοβάκος επιθετικός του Βόλου, Έρικ Γέντρισεκ, μίλησε σε Μέσα της πατρίδας του ξεκαθαρίζοντας πως ο ΠΑΟΚ είναι ανώτερη ομάδα από την Σλόβαν

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει αύριο (22/8, 22:00) την Σλόβαν Μπρατισλάβας για τα play-offs του Europa League στην Σλοβακία και θέλει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει τη ρεβάνς στην «Τούμπα».

Η σλοβάκικη «sport.aktuality» πήρε συνέντευξη από τον πρώην παίκτη της Ξάνθης και νυν του Βόλου, Έρικ Γέντρισεκ, ρωτώντας τον για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο 32χρονος επιθετικός τόνισε πως αν ο «δικέφαλος του βορρά» παρουσιαστεί σοβαρός δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα, αφού όπως επισήμανε είναι ανώτερος από την ομάδα της πατρίδας του.

Αναλυτικά όσα είπε για τον ΠΑΟΚ ο Γέντρισεκ:

«Η ποιότητα είναι σίγουρα με τη μεριά του ΠΑΟΚ. Η Σλόβαν θα πρέπει να φτάσει στο μάξιμουμ της αυτοσυγκέντρωσης. Θα έχει ξεχωριστή σημασία το πρώτο παιχνίδι που θα γίνει στην έδρα της Σλόβαν όπου η γηπεδούχος ομάδας θα πρέπει να δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να έχει μια καλή θέση εν όψει της ρεβάνς.

Κατά τη γνώμη μου, οι πιθανότητες της Σλόβαν Μπρατισλάβας για να περάσει στη φάση των ομίλων είναι 10%-15%. Αν ο ΠΑΟΚ παίξει υπεύθυνα, η ανωτερότητά του θα φανεί.

Για το τέλος πάντως θα πω ένα κλισέ. Η μπάλα είναι στρογγυλή και όλα μπορούν να συμβούν. Ένα καλό αποτέλεσμα στην Μπρατισλάβα θα μοιράσει τα «χαρτιά» εντελώς διαφορετικά. Για αυτό και για την Σλόβαν είναι απαραίτητο να πετύχει ό,τι περισσότερο στο πρώτο παιχνίδι».

Sports in

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μάχη» τίτλου στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί το Σάββατο (27/4, 19:30) την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της Α1, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024