Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Δεν μπορούν να μου ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση από αυτή που ασκώ στον εαυτό μου»

«Δεν μπορούν να μου ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση από αυτή που ασκώ στον εαυτό μου»

Στο μυαλό του Αμπελ Φερέιρα δεν υπάρχει ο Άγιαξ, αλλά μόνο η Σλάβια Μπρατισλάβας. Ο Πορτογάλος τεχνικός υποστήριξε πως στον ΠΑΟΚ δεν νιώθει μεγαλύτερη πίεση απ’ αυτή που βάζει ο ίδιος στον εαυτό του

Ο Αμπέλ Φερέιρα στη συνέντευξη Τύπου αρχικά ρωτήθηκε για το αν οι εμφανίσεις και τα τέσσερα γκολ απέναντι στον Αγιαξ, είναι οδηγός για την πρόκριση: «Αυτή η δυάδα των αγώνων είναι παρελθόν. Είμαστε στο παρόν, προετοιμάζουμε το μέλλον μας. Ο Αγιαξ έχει περάσει, αυτή τη στιγμή είμαστε συγκεντρωμένοι στον αυριανό αγώνα για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό ματς για τον σύλλογο.

Είναι ένα σημαντικό ματς για την εξέλιξη και του συλλόγου και των ποδοσφαιριστών αλλά και για την πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε να δείχνουμε την αξία μας και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Αλλά θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι ατομικά και ομαδικά και να δείξουμε μεγάλη επιθετικότητα στο παιχνίδι αυτό».

Για το γεγονός ότι μέσα σε δέκα μέρες ο ΠΑΟΚ έχει να δώσει τέσσερις αγώνες: «Για μένα το σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι. Το πρώτο. Δεν σκέφτομαι κάτι άλλο. Ο πιο σημαντικός αγώνας είναι ο επόμενος. Και παίζουμε ένα ματς τη φορά».

Για το αν έχει διακρίνει κάποια απογοήτευση για τον τρόπο που η ομάδα του αποκλείστηκε και αν αυτό μπορεί να επηρεάσει: «Όπως σας είπα το ματς με τον Αγιαξ ανήκουν στο παρελθόν. Εμείς θα εκμεταλλευτούμε τους πόρους μας οσο το δυνατόν περισσότερο».

Για το αν αισθάνεται πίεση για το ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να πετύχει τους στόχους του: «Κανένας δεν μπορεί να μου ασκήσει μεγαλύτερη πίεση από αυτή που ασκώ εγώ στον εαυτό μου. Πρώτος απαιτώ να είμαι κάθε μέρα η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Και νομίζω ότι όλοι μας πρέπει να κάνουμε το ίδιο. Ολοι μας».

Για την αγωνιστική κατάσταση της Σλόβαν και το ότι έχει κάνει εννιά νίκες σε ισάριθμους αγώνες είπε: «Όποιος γνωρίζει από ποδόσφαιρο, ξέρει ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Είναι σίγουρο ότι αύριο θα αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο… σενάριο και επομένως θα πρέπει να είμαστε απόλυτα ανταγωνιστικοί γιατί θα συναντήσουμε εμπόδια και δυσκολίες».

Για το αν υπάρχει ένα κομμάτι στην αγωνιστική παρουσία της ομάδας του, όπου περιμένει να δει βελτίωση: «Έχουμε δουλέψει σκληρά ώστε κάθε ποδοσφαιριστής να βγάλει σε διαφορετική φάση του παιχνιδιού αυτό που θέλω. Περιμένω να πάρω ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το αν έχει αποφασίσει για την ενδεκάδα και αν θα κάνει αλλαγές: «Από την πρώτη στιγμή είπα ότι έχουμε μια πολύ καλή βάση ποδοσφαιριστών. Γνωρίζω ποιοι θα αγωνιστούν και θα το μάθετε πριν την έναρξη του αγώνα. Νομίζω ότι είχαμε καλή εικόνα στο ματς με τον Αγιαξ και λογικά δεν θα έχει νόημα να προβούμε σε πολλές αλλαγές».

Sports in

Την ενοχή του οδηγού για το θάνατο του Ιάσονα προτείνει ο εισαγγελέας

«Η αμέλεια του κατηγορούμενου είναι βαρύτατη...» υποστήριξε ο εισαγγελέας, με τον οδηγό να τονίζει ότι «ακόμη και σήμερα η οδηγία της Αστυνομίας είναι αν υπάρχει επίσημος να μπαίνει έτσι».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024