Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γρ. Κωνσταντέλλος στο One Channel: Τα καλώδια είναι ο φονιάς των ελικοπτέρων

Γρ. Κωνσταντέλλος στο One Channel: Τα καλώδια είναι ο φονιάς των ελικοπτέρων

Για την τραγωδία που έλαβε χώρα στον Γαλατά την Τρίτη με την πτώση του ελικοπτέρου και τον τραγικό θάνατο των τριών επιβαινόντων αλλά και για τα αίτια της υπόθεσης, μίλησε στην εκπομπή One Line, ο πρόεδρος Χειριστών Πολιτικής Αεροπορίας και δήμαρχος Βάρης, Βούλας και Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Kωνσταντέλλος

Για την τραγωδία που έλαβε χώρα στον Γαλατά την Τρίτη με την πτώση του ελικοπτέρου και τον τραγικό θάνατο των τριών επιβαινόντων αλλά και για τα αίτια της υπόθεσης, μίλησε στην εκπομπή One Line, ο πρόεδρος Χειριστών Πολιτικής Αεροπορίας και δήμαρχος Βάρης, Βούλας και Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Kωνσταντέλλος.

«Είναι νωρίς ακόμα. Περίπου το 80% των πληροφοριών των ατυχημάτων συλλέγονται τις πρώτες τρεις μέρες. Αλλά υποθέτω ότι αύριο, οι αρμόδιοι θα έχουν μια πλήρη εικόνα του πιο κοντινού πιθανού σεναρίου που οδήγησε το ελικόπτερο στην πτώση» είπε για την τραγωδία ο κ. Κωνσταντέλλος και πρόσθεσε πως «ο κυβερνήτης ήταν εξαιρετικά έμπειρος».

Για το γεγονός ότι ο χειριστής είχε κάνει πολλές φορές τη διαδρομή είπε ότι «πολλές φορές υπερεκτιμούμε τις δυνατότητες μας όταν είμαστε σε μέρος που έχουμε βρεθεί πάρα πολλές φορές. Είναι μια από τις εκδοχές να μην είδαν τα καλώδια. Δεν υπήρχε σήμανση».

Ακόμα, σημείωσε πως «κατά 70% τα ατυχήματα σε πολιτική και πολεμική αεροπορία που αφορούν τα ελικόπτερα, οφείλονται σε σύγκρουση σε καλώδια. Τα καλώδια είναι ο φονιάς των ελικοπτέρων».

Τέλος τόνισε πως «παρότι στο σημείο υπάρχει μεγάλη μεγάλη κυκλοφορία ελικοπτέρων, τα καλώδια παραμένουν εκεί».

Πηγή: onetv.gr

Sports in

Αρχές του 2025 το νέο φτηνό ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Η αλλαγή των σχεδίων της εταιρείας λειτούργησε θετικά για τις μετοχές της Tesla, που κινούνταν έντονα ανοδικά καταγράφοντας κέρδη έως και 10%

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024