Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη 20/8 και υπολογίζεται από τον Μιγκέλ Καρντόσο που τον έβαλε στη λίστα για Τράμπζονσπορ αντί του Χρήστου Αλμπάνη
Ένα ευχάριστο είχε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ καθώς ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και να προπονηθεί κανονικά.
Έτσι ο Μιγκέλ Καρντόσο τον συμπεριέλαβε στη λίστα για τα ματς με την Τράμπζονσπορ αφήνοντας εκτός τον Αλμπάνη καθώς είχε δικαίωμα για μέχρι και δύο αλλαγές ως την παραμονή του ματς.
Ο Ουκρανός πιθανότατα θα υπολογίζεται βέβαια για τη ρεβάνς με τους Τούρκους αν και δεν αποκλείεται να βρεθεί και στην αποστολή για το πρώτο ματς, της Πέμπτης (21:00) στο άδειο ΟΑΚΑ.
Χωρίς τον Νίκολα Μίροτιτς ταξίδεψε η Μονακό στην Αθήνα, για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της φάσης των playoffs για την Ευρωλίγκα. - Τι δήλωσε ο Ντιαλό.
Σε συνέντευξή του σε ρουμάνικο Μέσο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου χαρακτήρισε ως τους δύο πιο δύσκολους μήνες της ζωής του, μετά τον θάνατο του πατέρα του Μιρτσέα και τον χαμένο τελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.