Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα δημιουργήσουν για μία ακόμη φορά τρομερή ατμόσφαιρα στο Γ. Καραϊσκάκης αύριο (21/8, 22:00) με στόχο να… σπρώξουν τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League.

Σε αυτή την ατμόσφαιρα έκανε ειδική μνεία ο Τόνι Βιλένα, μέσος της Κράσνονταρ, αναφέροντας στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα πως ο Μάρκους Μπεργκ έχει μιλήσει σε όλους τους παίκτες της ρωσικής ομάδας, για τον «παλμό» που δίνουν στους ερυθρόλευκους οι οπαδοί τους.

Ο Βιλένα μίλησε για:

Τον Ολυμπιακό: «Αυτό ανήκει στο παρελθόν. Τώρα είμαι παίκτης της Κράσνονταρ και ελπίζω να κερδίσουμε στο πρώτο ματς».

Τους 6 αγώνες σε 19 ημέρες: «Νομίζω πως είμαστε σε καλή κατάσταση. Κάνουμε καλή και γρήγορη αποκατάσταση. Οπότε είμαστε καλά».

Τον Μπεργκ: «Ο Μπεργκ μάς μίλησε για την τρομερή ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη. Μας έχει μιλήσει για τους φιλάθλους που είναι πολύ καλοί και ένθερμοι με την ομάδα τους. Ελπίζουμε αύριο να σκοράρει και με την ομάδα μας κατά του Ολυμπιακού».

Την εμπειρία του και την πίεση: «Νομίζω πως δεν έχουμε άγχος ή πίεση. Είμαστε σε πολύ καλή φόρμα. Μπορούμε να νικήσουμε τον οποιονδήποτε θεωρώ. Νομίζω πως έχουμε ως ομάδα μεγάλη εμπειρία από διοργανώσεις».