Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πώς αντέδρασε ο Κόροιβος που έμεινε εκτός Basket League

Πώς αντέδρασε ο Κόροιβος που έμεινε εκτός Basket League

Αιχμηρή και γεμάτη πικρία ανακοίνωση εξέδωσε ο Κόροιβος Αμαλιάδας, αφού η wild card για συμμετοχή στη Basket League δόθηκε στον Ερμή Αγιάς

Ο Κόροιβος, λίγη ώρα μετά την απόφαση της επιτροπής που έδωσε τη wild card στον Ερμή Αγιάς (για συμμετοχή στη Basket league) σχολίασε την απόφαση αυτή, ενώ τόνισε ότι η ομάδα της Αμαλιάδας δεν αποτελεί ομάδα – κομήτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τελικά ο Κόροιβος την σεζόν 2019-20 θα αγωνιστεί στην Α2’ Εθνική κατηγορία, αφού έτσι έκρινε η επιτροπή δίνοντας την wild card στην ομάδα της Αγυιάς Λάρισας.

Είναι μια απόφαση την οποία δεχόμαστε και προχωράμε παρακάτω ως σύλλογος προκειμένου να δημιουργήσουμε μια ομάδα στην Α2’ Εθνική αντάξια της ιστορίας μας.

Σε όλο αυτό το διάστημα της αναμονής, κρατήσαμε χαμηλούς τόνους σε όλα αυτά που διαβάζαμε από τα παπαγαλάκια της κίτρινης δημοσιογραφίας, τα οποία προσπαθούσαν να εξισώσουν την διαδρομή του Κοροίβου επί 12 χρόνια στις εθνικές κατηγορίες (με 4 χρονιές την Α1) με την διαδρομή της αντίπαλης διεκδικήτριας ομάδας των 4 χρόνων.

Δεν είναι έτσι όμως κύριοι, διότι στα 12 χρόνια αυτά, γίναμε μάρτυρες 6-7 σωματείων που αγωνίστηκαν στην Α1 και εξαφανίστηκαν από τον μπασκετικό χάρτη για τα οποία κάποιος Πρόεδρος παρήγαγε υγεία για όλους, μέχρι που αποφάσισε να σταματήσει την αιμοδοσία. Κανείς δεν ασχολείται με το φαινόμενο, μόνο στην υγεία των κορόιδων. Που είναι κύριοι σήμερα η Κηφισιά, ο ΚΑΟΔ , τα Τρίκαλα, η Κύμη, η Δόξα Λευκάδας, Χολαργός κ.λ.π, παλαιότερα Μαρούσι, Μακεδονικός, Πανελλήνιος κ.λ.π.

Η λογική ομάδων του προέδρου – λεφτά, αρκεί να πληρώνει, και πλήρης αδιαφορία για το μέλλον του σωματείου, χωρίς όραμα, πλάνο και φαντασία και το κυριότερο χωρίς κόσμο στο γήπεδο, είναι αποκρουστικό, αναχρονιστικό και ανήθικο για το Ελληνικό μπάσκετ.

Πάνω από όλα κύριοι είναι τα σωματεία, διότι αυτά δίνουν οξυγόνο στο άθλημα, οι εφήμερες καταστάσεις έχουν κοντά πόδια και κερδίζουν μόνο λίγοι και συγκεκριμένοι. Γι’ αυτό μεγαλύτερο σεβασμό στον Κόροιβο, ο οποίος δεν είναι ούτε κομήτης, ούτε διαλύθηκε, όταν έπεσε από τα σαλόνια του Ελληνικού μπάσκετ, αλλά ούτε μοίρασε ποτέ μεροκάματα για δημόσιες σχέσεις.

Είμαστε αυτοί που είμαστε διότι έχουμε άποψη για το μπάσκετ ,τον χώρο και τους ανθρώπους του και θα επανέλθουμε σύντομα στην κορυφή όχι για τα καλά λόγια κάποιων αλλά γιατί θα το αξίζουμε πραγματικά.

Τέλος, ευχόμαστε στην ομάδα της Αγυιάς, πραγματικά να επιτύχει στο εγχείρημα της, διότι το μπάσκετ έχει ανάγκη την περιοχή της Λάρισας και της Θεσσαλίας».

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024