Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Basket League : Ο Ερμής Αγιάς το τελευταίο κομμάτι του παζλ

Basket League : Ο Ερμής Αγιάς το τελευταίο κομμάτι του παζλ

Τη συμμετοχή του στη Basket League μέσω της wild card εξασφάλισε ο Ερμής Αγιάς Λάρισας και ξεκινάει τη στελέχωση του ρόστερ ενόψει της νέας χρονιάς

Έκλεισε και η τελευταία εκκρεμότητα ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Basket League, καθώς ο Ερμής Αγιάς Λάρισας είναι η 14η ομάδα που θα συμμετάσχει στη διοργάνωση της περιόδου 2019-20.

Μία θέση περίμενε τον κάτοχό της ενόψει της νέας σεζόν μετά τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού και τη συγχώνευση της Κύμης με το Λαύριο και του Χολαργού με τον Κολοσσό. Η Καστοριά και η Καρδίτσα στις οποίες προτάθηκε η θέση αρνήθηκαν τη θέση και έτσι η θέση θα δινόταν με wild card.

Ερμής Αγιάς και Κόροιβος Αμαλιάδας κατέθεσαν φακέλους και η επιτροπή που αποτελούνταν από τρία μέλη της ΕΟΚ και δύο του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε ότι η wild card θα δοθεί στον Ερμή Αγιάς.

Η ομάδα της Λάρισας βρήκε ήδη χορηγό και έχει γίνει ΚΑΕ, ενώ ο Βασίλης Φραγκιάς αναμένεται να είναι ο τεχνικός της ομάδας για τη νέα χρονιά.

Παναγιώτης Τσαγκρώνης: «Σε ότι αφορά τα πρωταθλήματα, σήμερα, συνεδρίασε η επιτροπή και με ψήφους με 5-0 αποφάσισε στην Α1 Ανδρών να αγωνιστεί ο Ερμής Αγιάς ή μάλλον Λάρισας, αφού θα έχει έδρα την πόλη. Είναι μια ομάδα που καλύπτει μια τεράστια περιοχή. Είναι στο χέρι των ανθρώπων της να κατορθώσουν να συστρατευτούν και να παρουσιάσουν και αυτοί γήπεδα γεμάτα, χωρίς τα γνωστά γεγονότα που συμβαίνουν και είναι μακριά από το δικό μας άθλημα. Καλή επιτυχία σε όλους και επίτευξη κάθε στόχου σας».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024