Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Basket League : H πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ για τη σεζόν 2019-20

Basket League : H πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ για τη σεζόν 2019-20

Η σεζόν 2019-20 ξεκίνησε κι επίσημα για την ΑΕΚ το απόγευμα της Δευτέρας 19/8 με την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου να πραγματοποιεί την πρώτη της προπόνηση

Τα… βάσανα ξεκίνησαν για την ΑΕΚ το απόγευμα της Δευτέρας με την Ένωση να προπονείται για πρώτη φορά στο ΟΑΚΑ υπό τις οδηγίες του νέου της προπονητή, Ηλία Παπαθεοδώρου.

Παρόντες ήταν άπαντες από πλευράς παικτών, με μοναδικό απόντα τον Γιόνας Ματσιούλις ο οποίος βρίσκεται στην αποστολή της Λιθουανίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ: 

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα (19/08) η πρώτη προπόνηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας της «Βασίλισσας», εν όψει της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Στη διάθεση του Κόουτς Ηλία Παπαθεοδώρου τέθηκαν οι Δημήτρης Μαυροειδής, Νίκος Γκίκας, Κιθ Λάνγκφορντ, Κέντρικ Ρέι, Βασίλης Τολιόπουλος, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Χάρης Γιαννόπουλος, Γιώργος Τσαλμπούρης, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Χάουαρντ Σαντ Ρος, Μάρκους Σλότερ και οι Έφηβοι Αναστάσης Σπύρογλου, Στέργιος Πράπας, Φίλιππος Τίγκας, Φέλιξ Ογκμπέντε, Φέιβορ Ουκπέμπορ. Στις προπονήσεις θα συμμετέχει μέχρι νεοτέρας ο Δημήτρης Μωραϊτης, ο οποίος έχει παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στον Κολοσσό Ρόδου. Δικαιολογημένα απών ήταν ο Γιόνας Ματσιούλις, ο οποίος συμμετέχει στις υποχρεώσεις της Εθνικής Λιθουανίας εν όψει του Μουντομπάσκετ της Κίνας.

Η προπόνηση του ΟΑΚΑ έγινε παρουσία του Sports Director της ΑΕΚ BC, Ντράγκαν Σάκοτα και του αντιπροέδρου, Σταύρου Δουβή».

Φωτορεπορτάζ από την «πρεμιέρα» της «Βασίλισσας» στο ΟΑΚΑ #AEKBC #FollowTheQueen

Δημοσιεύτηκε από AEK Basketball Club στιςΔευτέρα, 19 Αυγούστου 2019

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024