Ο Κριστιάν Καρεμπέ έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού, ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με την Κράσνονταρ για τα playoffs του Champions League
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ερχόμενη Τέταρτη (21/8) στις 22:00 την Κράσνονταρ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων για τα playoffs του Champions League.
Η ρωσική ομάδα αποτελεί το τελευταίο «εμπόδιο» των Πειραιωτών για την επιστροφή τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο στρέφουν την προσοχή τους σε αυτά τα δύο ματς.
Ο Κριστιάν Καρεμπέ, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού, ενόψει του πρώτου αγώνα με την Κράσνονταρ σε τρεις μέρες από τώρα.
«Ο αγώνας για τα προκριματικά του Champions League είναι την Τετάρτη. Θα είσαι μαζί μας;», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αθλητικός Διευθυντής των «ερυθρόλευκων».
Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να σηκώσει το FIBA Europe Cup και πάει στη χώρα των Βάσκων για να υπερασπιστεί το +6 της Πυλαίας, στον επαναληπτικό τελικό (21:00).
Οι Σαν Αντόνιο Σπερς νίκησαν για τέταρτη φορά τους Μπλέιζερς και πέρασαν στους ημιτελικούς της Δυτικής Περιφέρειας του NBA, την ώρα που οι Σίξερς νίκησαν τους Σέλτικς στη Βοστώνη και μείωσαν σε 3-2.