Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εκπαιδευτικός αναλυτής: Πολλοί υποψήφιοι θα πετύχουν σε σχολές που δεν περιμένουν

Εκπαιδευτικός αναλυτής: Πολλοί υποψήφιοι θα πετύχουν σε σχολές που δεν περιμένουν

Για το πού θα κυμανθούν οι βάσεις των σχολών που αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες μίλησε στην εκπομπή One Direct Weekend o Εκπαιδευτικός Αναλυτής Γιώργος Χατζητέγας.

Για το που θα κυμανθούν οι βάσεις των σχολών που αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες μίλησε στην εκπομπή One Direct Weekend o Εκπαιδευτικός Αναλυτής Γιώργος Χατζητέγας.

«Θα υπάρχει πτώσεις σε ανθρωπιστικές, θετικές και ιατρικές σπουδές. Μάλιστα θα σπάσει το φράγμα των 19.000 μορίων στις δημοφιλείς σχολές» εξήγησε και πρόσθεσε πως αυτό «οφείλεται στα δύσκολα θέματα σε χημεία και φυσική. Όμως ο αριθμός των εισακτέων δεν θα αλλάξει».

«Θα υπάρξει άνοδος στις οικονομικές σπουδές, γιατί εκεί τα πήγαν καλά οι υποψήφιοι» είπε χαρακτηριστικά. Επιπλέον, ανέφερε πως «φέτος ξεκινά και η πανεπιστημιοποίηση των ΤΕΙ. Πολλά παιδιά θα δουν να πετυχαίνουν σε σχολές που δεν περίμεναν».

Ακόμα, σχολίασε την έλλειψη αριστούχων αλλά και το γεγονός ότι «θα δούμε να μπαίνουν παιδιά με πολύ χαμηλές βαθμολογίες σε Πανεπιστήμια». «Έχουμε καλά πανεπιστήμια και καλό επίπεδο υποψηφίων» κατέληξε.

Πηγή: onetv.gr

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024