Ένας διαφορετικός γάμος έλαβε χώρα το Σάββατο, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Σταυροδρόμι Τριταίων.
Ο εργαζόμενος στα ΚΤΕΛ Αχαϊας παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Ντίνα Μπαρδάκη.
Οι συνάδελφοί του δε μπορούσαν να αφήσουν τέτοιο γεγονός χωρίς να το γιορτάσουν και να τιμήσουν τον συνάδελφό τους.
Πήγαν συνοδεία το γαμπρό στην εκκλησία με 20 υπεραστικά λεωφορεία ΚΤΕΛ, που, μάλιστα, σύμφωνα με τον ιστότοπο thebest.gr, ήταν και στολισμένα ειδικά για τη γαμήλια τελετή.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.