Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Π. Βλάχος στο One Channel: Το ΚΙΝΑΛ είναι θέμα χρόνου να γίνει σέξι

Π. Βλάχος στο One Channel: Το ΚΙΝΑΛ είναι θέμα χρόνου να γίνει σέξι

«Φορτώθηκαν λάθη και παραλείψεις δεκαετιών στο ΠΑΣΟΚ με αποτέλεσμα το κόμμα να χάσει το πρεστίζ του και ιδιαίτερα στους νέους ανθρώπους» δήλωσε ο κ. Βλάχος αναγνωρίζοντας λάθη του παρελθόντος που έγιναν από το κόμμα.

Καλεσμένος στην εκπομπή One Talk βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (16/8) το στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής, Παναγιώτης Βλάχος, σχολιάζοντας την πολιτική επικαιρότητα.

«Φορτώθηκαν λάθη και παραλείψεις δεκαετιών στο ΠΑΣΟΚ με αποτέλεσμα το κόμμα να χάσει το πρεστίζ του και ιδιαίτερα στους νέους ανθρώπους. Είναι ωστόσο θέμα χρόνου» δήλωσε ο κ. Βλάχος αναγνωρίζοντας λάθη του παρελθόντος που έγιναν από το κόμμα και συμπληρώνοντας σημείωσε: «Η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ  αδικήθηκε καθώς φορτώθηκε μία κρίση που ούτε η Ελλάδα δεν μπορούσε να διαχειριστεί, έχοντας όλη την αντιπολίτευση και την κοινωνία απέναντί της παρά τα θετικά που έκανε».

Μιλώντας για την επικοινωνιακή γραμμή που πρέπει να ακολουθήσει το ΚΙΝΑΛ σήμερα, ο κ. Βλάχος, δήλωσε πως κακώς το κόμμα μπήκε σε μία διαδικασία να μιλά μετά τις εθνικές εκλογές για μία ταπεινωτική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, και ψηφοφόροι που ανήκουν στο ΚΙΝΑΛ, λόγω του θολού πολιτικού στίγματος που δόθηκε από το κόμμα, απομακρύνθηκαν περαιτέρω από τους κόλπους του ΚΙΝΑΛ.

Τέλος ο κ. Βλάχος σχολίασε την νέα κυβέρνηση Μητσοτάκη και αναφερόμενος στο νομοσχέδιο για το επιτελικό κράτος, δήλωσε ότι η ΝΔ επιχειρεί να φτιάξει ένα κράτος «στρατηγείο»  αφήνοντας αιχμές για υπερσυγκέντρωση δυνάμεων στο πρόσωπο του πρωθυπουργού.

Πηγή: onetv.gr

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024