Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μπάρτι: «Ταπεινή, εργατική και φίλη μου η Μαρία»

Μπάρτι: «Ταπεινή, εργατική και φίλη μου η Μαρία»

Το εγκώμιο της Μαρίας Σάκκαρη έπλεξε η Άσλεϊ Μπάρτι σε συνέντευξη ενόψει του σημερινού τους ματς, με την Ελληνίδα τενίστρια να ανταποδίδει.

Δηλώσεις για τη Μαρία Σάκκαρη ενόψει της αποψινής τους αναμέτρησης (16/08, 18:00, COSMOTE SPORT 6) έκανε η Άσλεϊ Μπάρτι και  ξεκινώντας τόνισε:«Η Μαρία είναι εκπληκτική κοπέλα».

Συνεχίζοντας τα ωραία λόγια ανέφερε: «Είναι μια από τις καλύτερες φίλες μου στο tour. Δε νομίζω ότι μπορείτε να βρείτε κάποιον στα αποδυτήρια να πει κακό λόγο για εκείνη. Είναι ταπεινός και εργατικός άνθρωπος. Νομίζω ότι όταν δουλεύεις τόσο σκληρά ανταμείβεσαι. Φέτος επιβραβεύτηκε με μερικά φανταστικά αποτελέσματα και εγώ είχα κάποια εξαιρετικά παιχνίδια μαζί της στο παρελθόν».

Για την αναμέτρησή τους και τον τρόπο παιχνιδιού της Μαρίας είπε: «Πιστεύω ότι οι συνθήκες ταιριάζουν στη Μαρία όταν μπορεί να χρησιμοποιήσει το kick serve της, το forehand της όταν έχει χρόνο. Θα είναι πρόκληση για μένα αύριο (σήμερα) να προσπαθήσω να απαντήσω όσο καλύτερα μπορώ σε αυτό το σερβίς και να ελέγξω κάποιους πόντους».

Στη συνέχεια ήταν η σειρά της Μαρίας να πλέξει το εγκώμιο της αντιπάλου της τονίζοντας πως: «Ξέρετε την άποψή μου για την Ας. Είναι τόσο άνετη, χαλαρή. Είναι μια από τις καλύτερες κοπέλες στα αποδυτήρια και στο γήπεδο.

Είναι υπέροχο να υπάρχουν τόσο καλοί άνθρωποι γύρω μας. Και στις δυο μας αρέσει να χτυπάμε το forehand μας και δεν είμαστε και τόσο ψηλές. Χρησιμοποιεί περισσότερο το slice και ανεβαίνει πιο συχνά στο φιλέ. Εγώ τρέχω περισσότερο».

Η Μαρία μίλησε και για το γεγονός ότι τρέχει περισσότερο, λέγοντας: «Μπορώ να σας πω ότι τρέχω πάρα πολύ στην προετοιμασία μου, τόσο που δεν μπορείτε να φανταστείτε. Ο γυμναστής μου ήταν αθλητής στίβου και με βάζει να τρέχω πάρα πολύ. Δουλεύουμε σκληρά και κάνουμε και σκληρά sessions στο γήπεδο».

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024