Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αυτά είναι τα μυστικά ομορφιάς της Μπιγιονσέ

Αυτά είναι τα μυστικά ομορφιάς της Μπιγιονσέ

Το μακιγιάζ που χρησιμοποιεί για να λεπτύνει τα πόδια της, η δίαιτα που ακολουθεί και η προπόνηση που επιλέγει

Η Μπιγιονσέ Ζιζέλ Νόουλς γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χιούστον του Τέξας και έγινε διάσημη στα τέλη του ’90 μέσα από το συγκρότημα Destiny’s Child, το οποίο αποτελεί ένα από τα πιο εμπορικά γυναικεία συγκροτήματα όλων των εποχών. Ξεκίνησε τη σόλο καριέρα της το 2003 και κατάφερε να γίνει μία από τις πιο επιτυχημένες και ισχυρές γυναίκες τραγουδίστριες.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ της που είναι φόρος τιμής στη θρυλική ταινία ‘Lion King’.

Είναι παντρεμένη από το 2008 με τον πρώτο δισεκατομμυριούχο ράπερ, Jay-Z, με τον οποίο έχουν αποκτήσει 3 παιδιά.

Εκτός όμως από ταλέντο, η Μπιγιονσέ έχει και μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή εμφάνιση.

Κάθε στοιχείο από το «φαινόμενο Μπιγιονσέ» έχει αναλυθεί και σχολιαστεί, όχι άδικα βέβαια αφού η Μπιγιονσέ πειραματίζεται συνεχώς την εικόνα της, διατηρώντας πάντα τη φυσικότητά της.

Μακιγιάζ

Ο προσωπικός μακιγιέρ της Μπιγιονσέ, ο Σερ Τζον έχει αποκαλύψει τα μυστικά της σταρ.

Το μυστικό λοιπόν πίσω από την εκθαμβωτική επιδερμίδα της είναι ότι ξεκινάει απλώνοντας ενυδατική κρέμα στο πρόσωπό της και αμέσως μετά εφαρμόζει το foundation στο νωπό δέρμα για ένα φυσικό αποτέλεσμα. Κατά την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών της, η Μπιγιονσέ αναμειγνύει το μπρόνζερ της με την ενυδατική της κρέμα και απλώνει το μείγμα στο πρόσωπό της, κάτι το οποίο της χαρίζει έξτρα λάμψη.

Μάλιστα, η Μπιγιονσέ χρησιμοποιεί το μακιγιάζ και για το σώμα της. Συγκεκριμένα, περνάει μέικ απ στα πόδια της πριν από μια επίσημη εμφάνιση, ώστε να τα κάνει να φαίνονται πιο ψηλόλιγνα. Έτσι περνάει μια πιο σκούρα απόχρωση foundation στις εξωτερικές πλευρές του ποδιού και μια πιο ανοιχτόχρωμη στο κέντρο του ποδιού.

Διατροφή

Η Μπιγιονσέ έχει αποκαλύψει ότι είχε πολύ δύσκολες εγκυμοσύνες και είχε ταλαιπωρηθεί πολύ για να χάσει τα κιλά που είχε πάρει, κάνοντας ακραίες δίαιτες, οι οποίες την έκαναν να πεινάει συνεχώς και να μην έχει ενέργεια.

Μάλιστα έχει δηλώσει ότι ποτέ ξανά στη ζωή της δε θα υπέβαλε τον εαυτό της σε μια τέτοια δίαιτα. Πλέον η διατροφή της βασίζεται κυρίως στις φυτικές τροφές, οι οποίες είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες και έτσι την κρατούν χορτάτη για περισσότερη ώρα. Αποφεύγει το πρόχειρο φαγητό, χωρίς ωστόσο να το στερείται τελείως, αφού κάθε Κυριακή φροντίζει να τρώει πίτσα και να πίνει κρασί μαζί με τον σύζυγό της.

Fitness

Η Queen B είναι διάσημη για τις χυμώδεις καμπύλες της, για τη διατήρηση και την τόνωση των οποίων εμπιστεύεται τη διαλειμματική προπόνηση. Η καρδιοαναπνευστική διαλειμματική προπόνηση υψηλής έντασης «βάζει φωτιά» στον μεταβολισμό, πολλαπλασιάζει τις καύσεις και χαρίζει γυμνασμένο κορμί μέσα σε σύντομο σχετικά χρονικό διάστημα. Πρόκειται για μια ενισχυμένη μορφή διαλειμματικής προπόνησης, όπου εναλλάσσονται οι έντονες, συνεχείς ασκήσεις με χαμηλότερης έντασης ασκήσεις ανάκαμψης.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024