Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συνεχίζεται το ντόμινο αποκαλύψεων για τον Χάρβεϊ Γουάινστιν

Συνεχίζεται το ντόμινο αποκαλύψεων για τον Χάρβεϊ Γουάινστιν

Το BBC έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του Χάρβεϊ Γουάινστιν, τη στιγμή που οι δικαστικές περιπέτειες του ισχυρού παραγωγού του Χόλιγουντ συνεχίζονται...

Οι δικηγόροι του Χάρβεϊ Γουάινστιν ισχυρίζονται ότι η παραγωγός του Netflix Αλεξάντρα Κανόσα, η οποία κατηγορεί τον διάσημο παραγωγό του Χόλιγουντ για βιασμό, προσπαθεί να φανεί ως θύμα, παρουσιάζοντας έγγραφα που δεν αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς της.

«Η ενάγουσα παρουσιάζει έγγραφα που δεν περιέχουν ιδιωτικές, εμπιστευτικές ή άλλως ευαίσθητες πληροφορίες», λένε οι δικηγόροι του παραγωγού απαντώντας στα όσα ισχυρίζονται οι δικηγόροι της Αλεξάντρα Κανόσα, η οποία υποστήριξε σε δίκη ότι βιάστηκε επανειλημμένα από τον Χάρβεϊ Γουάινστιν.

«Αντίθετα δεν είναι τίποτα περισσότερο από χαιρετισμούς και εκφράσεις στοργής, καθώς η ενάγουσα και ο κατηγορούμενος είχαν για πολύ καιρό γνωστή συναινετική σχέση».

Οι δικηγόροι κατηγορούν την Κανόσα ότι προσπαθεί να αποκρύψει την «αλήθεια για την μακροχρόνια σχέση της με τον Χάρβεϊ Γουάινστιν».

Η Κανόσα κινήθηκε δικαστικά εναντίον του γνωστού παραγωγού, που κατηγορείται για πολλά σεξουαλικά αδικήματα, τον Μάιο του 2018, υποστηρίζοντας ότι για μία πενταετία την κακοποιούσε και την απειλούσε.

Ο δικηγόρο της, Τόμας Γκιούφρα, δήλωσε στην «The Post» ότι οι δυο τους είχαν μία «επαγγελματική σχέση» και όχι μία «μακροχρόνια συναινετική σχέση», όπως ισχυρίζεται ο παραγωγός.

«Αυτό είναι εντελώς ψευδές και εντελώς ανόητο και αποτελεί μέρος της υπεράσπισης του Χάρβεϊ Γουάνστιν και του δικηγόρου του για να δυσφημήσουν τις γυναίκες που κακοποιούσε εδώ και πολλά χρόνια, με γνώση της εταιρείας του και της κινηματογραφικής βιομηχανίας του Χόλιγουντ» δήλωσε ο δικηγόρος.

Το BBC για την άνοδο και την πτώση του  Χάρβεϊ Γουάνστιν

Το BBC έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του πιο ισχυρού παραγωγού του Χόλιγουντ των τελευταίων δεκαετιών. Ένα ντοκιμαντέρ που εξετάζει πώς ο Χάρβεϊ Γουάινστιν απόκτησε και χειρίστηκε την απίστευτη εξουσία και το χρήμα που είχε στα χέρια του.

Πρώην υπάλληλοι, πρώην φίλοι από τα χρόνια στο κολέγιο και δημοσιογράφοι, αναλύουν και ξεδιπλώνουν το όραμα του Αμερικανού και το ταλέντο του να γυρίζει ταινίες-επιτυχίες, ενώ παράλληλα αποκαλύπτουν τις αδίστακτες τακτικές να κρατηθεί στην εξουσία ενώ το σκάνδαλο των σεξουαλικών παρενοχλήσεων τον πολιορκούσε.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024