Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Νέες βελτιωτικές εργασίες στο Καραϊσκάκη

Ολυμπιακός: Νέες βελτιωτικές εργασίες στο Καραϊσκάκη

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τα έργα στο «κάστρο» του, ώστε το Καραϊσκάκη να παραμένει το πιο σύγχρονο γήπεδο της χώρας κι ένα στολίδι για την ομάδα του λιμανιού

Ο Ολυμπιακός διαθέτει το πιο σύγχρονο γήπεδο στην χώρα αλλά για να παραμένουν σε υψηλό ευρωπαϊκό επίπεδο οι παροχές του Καραϊσκάκη, φροντίζει και μάλιστα με το παραπάνω η διοίκηση της ομάδας του Πειραιά.

Οι ερυθρόλευκοι δίνουν πολύ μεγάλο βάρος στις βελτιωτικές εργασίες του γηπέδου και στην αναβάθμιση των παροχών προς τους οπαδούς τους και δεν σταματούν να κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση.

Το Καραϊσκάκη εκσυγχρονίζεται καθημερινά και δεν είναι τυχαίο πως πρόκειται για το καλύτερα συντηρημένο γήπεδο της χώρας από το 2013 μέχρι σήμερα.

Θα πρέπει λοιπόν να σημειωθεί πως μετά τους προβολείς πυρακτώσεως που άλλαξαν όλοι στον περιβάλλοντα χώρο με LED προβολείς, δίνοντας διπλάσιο φωτισμό και παράλληλα μείωση της ρευματοδότησης στο 50%, έγινε και η ανακατασκευή των δερμάτινων καθισμάτων στην κερκίδα των VIP.

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες και πώς έχει διαμορφωθεί πλέον ο χώρος με τις εργασίες που έκανε η ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024